Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

O Mokaev υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο


Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει πολλά ο Muhammad Mokaev δήλωσε πως "υπέγραψε" μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο X.

Παρόλο που είναι δεδομένο πως αναφέρεται στην διοργάνωση που θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή ακόμη και στον επόμενο αγώνα του, είναι άγνωστες οι λεπτομέρειες. Μετά το θρίλερ, λοιπον, όπου το UFC αντί να τον βάλει για αγώνα τίτλου τον έκοψε από το ρόστερ, καθώς ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι ότι μιλάει με το PFL για πληρωμένα εκεί, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ελεύθερος. 

Στο ενδιάμεσο ο CEO του PFL δήλωσε πως δεν επιθυμεί να υπογράψει σε καμία περίπτωση τον νεαρό μαχητή που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ λίγες μέρες αργότερα επιβεβαίωσε τα λόγια του Mokaev, ότι ποτέ δεν συζήτησαν κάτι και ήταν όλα φήμες.

Ο CEO του UFC, Dana White, είναι εξαιρετικά εκκεντρικός και σχεδόν ποτέ δεν θα έπαιρνε πίσω τα λόγια του. Όμως τι συμβαίνει όταν εκτίθεται δημόσια, όπως τώρα, όπου οι πληροφορίες του δείχνουν πως ήταν αναληθής; Θα κάνει το βήμα πίσω και θα επαναφέρει τον Mokaev στο ενεργό ρόστερ; Η λογική λέει πως ναι και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Mokaev να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει και σύντομα να αγωνιστεί για τον τίτλο της flyweight κατηγορίας του UFC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου