Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 'UMC 4' στην Κομοτηνή

 Το UMC μας χάρισε ένα μοναδικό θέαμα το βράδυ της 25ης Μαϊου, με αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και ΜΜΑ που έλαβαν μέρος στην Κομοτηνή.


Από νωρίς στην κάρτα είδαμε απίστευτο θέαμα με τους Χαλμπα και Δουλκεριδη να να δίνουν όλα σε ένα fight που είχε πραγματικά τα πάντα, με τον Δουλκεριδη να κερδίζει οριακά τις εντυπώσεις και να παίρνει τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση.

Η συνέχεια ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα, με τους Καζανά και Ασλανίδη να αγωνίζονται με όρους kick low. Ένας πολύ ωραίος αγώνας, με τον Καζάνα να δείχνει ανώτερος για δύο γύρους και τον Ασλανίδη, να έχει μόλις μία καλή στιγμή στα μέσα του δεύτερου γύρου και έναν οριακά καλύτερο τρίτο γύρο. Προς έκπληξη πολλών, ο Ασλανίδης είδε το χέρι του να σηκώνεται μπροστά στο κοινό του, σε μια σίγουρα αμφισβητούμενη απόφαση.

Γρήγορα ήρθε και το πρώτο τελείωμα της βραδιάς, με τον Αγγελίδη να πηγαίνει στο έδαφος με απίθανο τρόπο τον Χρυσοβεργη και μαεστρικά να τον τελειώνει με χτυπήματα από θέση full mount.

Η συνέχεια ανήκε στις κύριες της βραδιάς. Αρχικά η Γεντικογλου πήρε μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Μελεκιδου. Αν και έχασε τον πρώτο γύρο, κυριάρχησε στους επόμενους δύο. Έφτασε κοντά στο τελείωμα, αρχικά με armbar και στη συνέχεια με ground and pound, αλλά η σκληροτράχηλη Μελεκιδου άντεξε έως το τέλος. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με την Χατζοπούλου να νικάει δίκαια σε αγώνα kick boxing την Κοκμοτου, σε έναν κλειστό αγώνα.

Στον επόμενο αγώνα είδαμε το τελείωμα της βραδιάς, με τον Παρασκευόπουλο να μας χαρίζει ένα εκπληκτικό Νοκ Άουτ, με ένα τρομακτικό high kick, το οποίο άφησε αναίσθητο τον Χριστινάκη στο πρώτο λεπτό του αγώνα. Μετά από αυτό το όμορφο τελείωμα, μια ατυχή στιγμή έθεσε εκτός συνέχειας τον Γρηγοριαν, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πάλης με τον Καλαϊτζίδη, ο οποίος πήρε τη νίκη με τεχνικό νοκ άουτ.

Στη συνέχεια είδαμε έναν περίεργο αγώνα, με τον Σπυρίδη και τον Χατζηβασιλειαδη να παίζουν κλειστά στον πρώτο γύρο, αλλά πολύ νωρίς στον δεύτερο τον Σπυρίδη να κατεβάζει με πολύ ωραίο γόνατο τον αντίπαλό του και να τον τελειώνει εύκολα στο έδαφος.

Ο επόμενος αγώνας ήταν πυγμαχίας, ανάμεσα στους Καλιμπο και Αβραμίδη. Αν και ο Καλιμπο κατέβασε με ένα πανέμορφο χουκ τον Αβραμίδη στον πρώτο γύρο, ο τελευταίος σηκώθηκε αποφασισμένος και πήρε μια δίκαιη νίκη στις κάρτες των κριτών.

Πριν μπούμε στη main card, είδαμε τον Μαραντιδη να αποφεύγει αποτελεσματικά την πάλη από τον Παπαδόπουλο και για δύο γύρους να τον τιμωρεί στο striking, με τον Παπαδόπουλο να δείχνει εξουθενωμένος. Ορθώς η γωνιά του δεν επέτρεψε στον αθλητή να μπει στον τρίτο γυρο, με τον Μαραντιδη να παίρνει μεγάλη νίκη.

Στον πρώτο αγώνα της main card είδαμε τον Χότζα να στέκεται άτυχος και να χάνει με παραίτηση λόγω τραυματισμου από τον Κιρ Αχμεντ.

Την βραδιά έκλεισε ένας αγώνας kick boxing, ανάμεσα σε δύο φοβερούς μαχητές, τον Βαλεντίνο Κυριακίδη και τον Αλέξανδρο Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ήταν το μεγάλο όνομα της βραδιάς αλλά και το μεγάλο φαβορί του αγώνα, έχοντας ήδη κερδίσει μια φορά τον Κυριακίδη. Ο Χρυσοχοΐδης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και αφού για 3 γύρους έκανε ότι ήθελε, έχοντας βάλει τα χτυπήματα με γόνατο στο παιχνίδι του για τα καλά απ' τον τρίτο γύρο, στον τέταρτο βρήκε το πολυπόθητο τελείωμα, όπου έσκισε τον αντίπαλό του, με τον γιατρό να σταματάει τον αγώνα και τον Χρυσοχοΐδη να παίρνει τη ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου