Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

UFC 302 Early Prelims: Προγνωστικά

 


Αυτό το Σάββατο έχουμε μια όμορφη κάρτα. Παρόλο που τα μεγάλα ονόματα είναι λίγα, φαίνεται πως θα έχει αρκετό θέαμα και μαχητές που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Απ' την αρχή της κάρτα φαίνεται να έχουμε ενδιαφέροντα fights.

Η κάρτα ανοίγει με τον νεαρό Mitch Raposo να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Andre Lima, σε έναν αγώνα που αναμένεται να έχει τρελό ρυθμο. Ο Raposo είναι ένας ολοκληρωμένος μαχητής που έρχεται να εντυπωσιάσει. Απέναντί του θα έχει έναν μαχητή που δίνει τον δεύτερο αγώνα του στη διοργάνωση. Ο Lima σε έναν απίστευτα θεαματικό αγώνα, βρισκόταν πίσω στα σημεία στα μέσα του δεύτερου γύρου μέχρι ο αντίπαλός του να τον δαγκώσει σε μια απερίσκεπτη ενέργεια και να αποκλειστεί. Η πρόβλεψη μου εδω είναι νίκη Lima και over 1.5 rounds στο 1.70.

Συνέχεια έχουμε με γυναικεία αναμέτρηση ανάμεσα στις Joselyne Edwards και Ailin Perez. Η Edwards είναι μια πιο έμπειρη μαχητρια που κατά καιρούς έδειχνε να είναι αρκετά καλή, ενώ σε άλλες περιόδους όχι. Η Perez, απ' την άλλη, μετά την ήττα στο ντεμπούτο της, μετράει δύο σερί νίκες δείχνοντας πολύ καλά σημάδια. Επίσης, έχει προσωπικότητα και είναι fam favourite. Η πρόβλεψή μου εδώ είναι νίκη Perez στο 1.53.

Τα early prelims ληγουν με μια αναμέτρηση που δεν δείχνει να τραβάει τα βλέμματα. Ο εξαιρετικός grappler Mickey Gall προέρχεται από σερί δύο ηττών και θα αντιμετωπίσει τον πιο ολοκληρωμένο και δικαίως φαβορί Bassil Haffez σε έναν αγώνα που για μένα είναι ένα καθαρό No Bet, καθώς καμιά απόδοση δεν δείχνει να αξίζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου