Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

UFC 302 prelims: Προγνωστικά


Η preliminary card στο event του Σαββάτου αναμένεται να ξεκινήσει στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και παρόλο που δεν έχει το μεγάλο όνομα, όπως μας συνηθίζουν τα Pay Per View Events, δείχνει να έχει αρκετό ενδιαφέρον, κυρίως στοιχηματικά.

Την κάρτα θα ανοίξουν οι Phil Rowe και Jake Matthews σε μια αναμέτρηση στη welterweight κατηγορία. Ένα πολύ αμφίρροπο fight έχουμε εδώ, όπου o Rowe, ένας αρτίστας στα τελειώματα προερχόμενος από αμφισβητούμενη ήττα απέναντι στον Magny, θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στον ασταθή Matthews που δείχνει να μη βρίσκει ρυθμό στην διοργάνωση. Δύσκολο για προβλέψεις, αλλά θα πάω με το underdog και θα δώσω νίκη Rowe στο 2.32.

Στη συνέχει ο Grant Dawson, ένας εξαιρετικός παλαιστής και wrestler θα ψάξει να επανέλθει στις νίκες, έπειτα από το πολύ άσχημο ΚΟ που δέχτηκε από τον Bobby Green στην αρχή του αγώνα τους. Εμπόδιο θα προσπαθήσει να του σταθεί ο Joe Solecki, ένας καθαρός grappler που είναι το χειρότερο στυλιστικό ματσάρισμα για τον Dawson και για αυτό εδώ έχουμε ένα καθαρό No Bet.

Και την preliminary card θα την κλείσουν τα δύο αδέρφια Almeida. Για αρχή θα δούμε τον Jailton Almeida, που έφτασε κοντά σε αγώνα τίτλου στην βαριά κατηγορία ναι υποβαθμίζεται πολύ λόγω των βαρετών εμφανίσεων και της πρόσφατης ήττας του. O Almeida θα αντιμετωπίσει τον Alexander Romanov, έναν μαχητή με καλό παλαιστικό background αλλά να δείχνει πως είναι μαχητής απ' το κάτω ράφι της κατηγορίας. Για αυτό, θα πάω με νίκη Almeida και over 0.5 rounds στο 1.65.

Τέλος, ο αδελφός του, Cesar Almeida, ένας πολύ καλός kick boxer με πολλή δύναμη θα αντιμετωπίσει έναν απ' τους πιο επικίνδυνους strikers της κατηγορίας τον Roman Kopylov. Εδώ σίγουρα θα δούμε αγώνα striking, σαν νικητή βλέπω τον Κopylov που είναι και αουτσάιντερ, όμως θα δώσω ο αγώνας να λήξει στους γύρους 1-2 στο 1.95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου