Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

UFC 302 main card: Προγνωστικά

 

Η main card του UFC 302 έχει ένα super fight, άλλο ένα ενδιαφέρον, ένα καλό και από εκεί και πέρα το χάος. Τι θα γίνει όμως σε αυτή την κάρτα;

Η κάρτα ξεκινάει με τον Randy Brown να αντιμετωπίζει τον Elizeu Zaleski Dos Santos. Ο Brown, ένας σίγουρα ολοκληρωμένος μαχητής είναι μικρό φαβορί απέναντι στον σκληροτράχηλο Βραζιλιάνο, που μας έχει χαρίσει όμορφα fights. Ένα καθαρό No Bet βλέπω εδώ.

Συνεχίζουμε με τον Alex Morono να αντιμετωπίζει τον Niko Price σε ένα αδιάφορο fight. O Morono δείχνει να είναι καλύτερος και σε καλύτερη κατάσταση, για αυτό πάω με νίκη Morono στο 1.40.

Κάποιος ενδιαφέρον δείχνει να έχει ο αγώνας μεταξύ Michail Oleksiejczuk και Kevin Holland. Ο Holland είναι μεγάλο φαβορί και σίγουρα πιο ολοκληρωμένος μαχητής, απ' τον Πολωνό που έχει απλά KO power. Δεν θα διαλέξω νικητή, καθώς ο Πολωνός είναι αρκετά επικίνδυνος, αν και ο Holland έχει απίστευτο σαγόνι. Αν ο Oleksiejczuk δεν βρει το χτύπημα για το νοκ άουτ πιστεύω ο Holland έστω και αργά θα βρει την υποταγή απέναντι σε έναν πολύ καλό στις άμυνες στο έδαφος. Εδώ βλέπω under 2.5 rounds στο 1.49.

Co-main και main event θα αναλυθούν εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου