Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

O Michael Chandler έχει επιτέλους αντίπαλο. Και θα είναι ΠΟΛΕΜΟΣ


Πριν κάποιες ώρες ο CEO του UFC, Dana White, σε ερώτηση για το αν ο Chandler είναι ακόμα "μέσα" στο ματσαρισμα με τον Conor McGregor απάντησε αρνητικα. Πριν περάσει αρκετός ο χρόνος ο νέος του αντίπαλος έγινε γνωστός.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι ο Michael Chandler (23-8 MMA, 2-3 UFC) θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή Charles Oliveira (34-10 MMA, 22-10 UFC). Και αυτό θα γίνει στο UFC 309 στις 16 Νοεμβρίου στο Madison Square Garden. Το ματσαρισμα θα είναι αγώνας 5 γύρων και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη εάν θα αποτελέσει το main event της βραδιάς. Σπάνια βλέπουμε ματσαρισμα που να μην είναι για τίτλο και να μην είναι το main event, αλλά να είναι 5 γυρων. Όμως έχει γίνει και θα έπρεπε να θεωρείται αρκετά πιθανό να συμβεί και αυτή τη φορά.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ματσαρισμα, αλλά και ρεβάνς. Πιο συγκεκριμα, οι δύο τους μας χάρισαν μια μοναδική παράσταση στο UFC 262, όπου αγωνίστηκαν για τον κενό τίτλο της κατηγορίας, με τον Oliveira να κερδίζει με τεχνικό νοκ άουτ στον 2ο γύρο, έχοντας πρώτα χάσει τον πρώτο γύρο και επιβίωσε από το καμπανάκι. Εκ τότε και οι δύο τους έχουν περάσει αρκετά στάδια, με τον Oliveira να δίνει μοναδικές παραστάσεις με Dustin Poirier και Justin Gaethje υπερασπιζόμενος τον τίτλο, αλλά και να έχει δύο άσχημες ήττες αρχικά από τον Islam Makhachev, που του πήρε τον τίτλο, αλλά και από τον Arman Tsarukyan που του έκοψε ίσως μια για πάντα τις ελπίδες για να ξαναφορέσει τη ζώνη. Στο ενδιάμεσο των νικών νίκησε τον Beneil Dariush. Απ' την άλλη ο Michael Chandler δεν υπήρξε τόσο ενεργός έχοντας δύο ήττες με Justin Gaethje και Dustin Poirier και μια νίκη με τον Tony Ferguson σε ματσαρισματα μέχρι τελικής πτώσεως.

Με αυτή την ανακοίνωση λοιπόν η κάρτα για το UFC 309 έχεις ως εξής μέχρι τη δεδομένη στιγμή:

  • Michael Chandler vs. Charles Oliveira
  • Eryk Anders vs. Chris Weidman
  • Viviane Araujo vs. Karine Silva
  • Nikita Krylov vs. Azamat Murzakanov
  • Veronica Hardy vs. Eduarda Moura
  • Jonathan Martinez vs. Marcus McGhee
  • Ramiz Brahimaj vs. Mickey Gall

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου