Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Cannonier vs Imavov: Προγνωστικά


Μια όμορφη κάρτα μας περιμένει σήμερα στο UFC, χωρίς τα πολύ μεγάλα ονόματα αλλά παρόλο που δεν περιμένω πολλά τελειώματα, θεωρώ πως θα δούμε θέαμα. Πάμε να δούμε τα σημεία που έχω επιλέξει.

Στην preliminary card, ξεκινάμε με νικητή τον Taylor Lupilus απέναντι στον Cody Staman στο 1.37. Είναι δυο καλοί μαχητές, με ωραία τεχνική αλλά και ρυθμο. Προέρχονται από ήττα που έσπασε καλό σερί και οι δύο. Θεωρώ ότι ο Lupilus είναι ελαφρώς καλύτερος μαχητής και με περισσότερη δύναμη. Συνεχίζουμε με νικήτρια την νέα στη διοργάνωση Eduarda Moura απέναντι στην Denise Gomes στο 1.57. Η Gomes είναι μια μαχητρια ελαφρώς πιο έμπειρη, αλλά η Moura υπερισχύει κατά πολύ σωματικά και έχει τεράστιο hype. Εδώ ίσως δούμε και τελείωμα, στο δυσκολότερο τεστ μέχρι τώρα για την Moura. Συνεχίζουμε με το πιο value bet της κάρτας για μένα, το οποίο είναι νίκη του Daniel Marcos απέναντι στον John Castaneda στο 1.80. Ο Marcos εδώ θα έχει έναν πραγματικά φοβερό αντίπαλο, αλλά θα καταφέρει ο τρελός Μεξικανός να σπάσει το αήττητο του Marcos; Έχω παρακολουθήσει αρκετά τον Marcos και έχει δείξει ότι είναι πραγματικά σκληρό καρύδι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα υπόλοιπα της preliminary card βλέπω τον Carlos Prates να κερδίζει σε δύο γύρους τον Charlie Radtke στο 2.48, τους Thiago Moises και Ludovit Klein να βγάζουν το over 1.5 στο 1.40, αλλά και σαν fun bet θα δώσω νικητή τον Jesse Buttler απέναντι στον Brad Katona στο 5.50.

Απ' τη main card βλέπω τους Miguel Baeza και Punahele Soriano να βγάζουν το over 1.5 στο 1.72, καθώς είναι δύο μαχητές έτοιμοι να κοπούν απ' τη διοργάνωση και η λογική λέει πως θα μπουν αρκετά προσεκτικά. Στη συνέχεια βλέπω τους Julian Marquez και Zachary Reese να τελειώνουν τον αγώνα στους πρώτους δύο γύρους στο 1.42, καθώς είναι δύο μαχητές που σε σύνολο 20 αγώνων έχουν πάει 2 φορές σε απόφαση (και τις δύο ο Marquez). Τελείωμα περιμένω να δω και στον αγώνα του Bruno Ferreira με τον Dustin Stoltzfus και πιο συγκεκριμένα περιμένω τον Bruno Ferreira να νικήσει και under 1.5 rounds στο 2.33. Καλό bet βλέπω και τη νίκη του Raul Rosas Jr απέναντι στον Ricky Turcios στο 1.42, καθώς θεωρώ πως ο νεαρός Μεξικανός ειναι πολύ πιο ταλαντούχος και πλέον έχει και την απαραίτητη εμπειρία. Στο co-main event θα δώσω ΜΟΝΟ για fun bet νίκη του Dominick Reyes απέναντι στον Dustin Jacoby στο 2.90 σε έναν αγώνα do or die. Τέλος, στο main event βλέπω νικητή τον Jared Cannonier απέναντι στον Nassourdine Imavov στο 2.00. Ο Cannonier παρά τα 40 του έτη έχει δείξει πως είναι βιονικος, έχει τρελό σαγόνι αλλά και cardio, βγάζει αρκετά strikes και στους τελευταίους αγώνες του έχει δείξει πως είναι εξαιρετικά βελτιωμένος σε κάθε πτυχή. Απ' την άλλη ο Γαλλος έχει τρομερό ταλέντο και hype αλλά έχει δείξει σημάδια αδυναμίας τόσο στις ανάσες, όσο και στο να τελειώνει τους αγώνες. Αν έχει βελτιώσει τα συγκεκριμένα ζητήματα έχει καλές πιθανότητες να τελειώσει τον Cannonier, αλλά περιμένω πως ο Killa Gorrila Cannonier θα του δώσει ένα καλό μάθημα.

Όλες οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan. Όπως και στα προηγούμενα event του τριημέρου, προτείνεται να χωριστούν τα σημεία σε δελτία σχεδόν διπλασιασμού. Εδώ θα προτεινω τους δικούς μου συνδυασμούς, σε αντίθεση με τα άλλα events και έχουν ως εξής:

1ο στοίχημα (απόδοση 2.00):

  • Jared Cannonier win Nassourdine Imavov 

2ο στοίχημα (απόδοση 2.33):

  • Bruno Ferreira win and under 1.5 vs Dustin Stoltzfus 

3ο στοίχημα (απόδοση 1.99):

  • Raul Rosas Jr win Ricky Turcios 
  • Τhiago Moises vs Ludovit Klein over 1.5 rounds

4o στοίχημα (απόδοση 2.70):

  • Eduarda Moura win Denise Gomes
  • Miguel Baeza vs Punahele Soriano over 1.5 rounds

5o στοίχημα (απόδοση 1.95):

  • Taylor Lupilus win Cody Staman
  • Julian Marquez vs Zachary Reese finish in 2 rounds

6o στοίχημα (απόδοση 2.48):

  • Carlos Prates win in 2 rounds vs Charlie Radtke 

7o στοίχημα (απόδοση 1.80):

  • Daniel Marcos win John Castaneda 

8o στοίχημα (απόδοση 15.95):

  • Jesse Buttler win Brad Katona
  • Dominick Reyes win Dustin Jacoby

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου