Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ο Nassourdine Imavov νίκησε με αμφισβητουμενο νοκ άουτ τον Jared Cannonier


Μετά από μια κάρτα γεμάτη θεαμα, με τελειώματα τόσο με νοκ άουτ (τα πρώτα με τα καινούργια γάντια), αλλά και με υποταγή και αφού είδαμε και αρκετά αουτσάιντερς να παίρνουν τη νίκη φτάσαμε στο πολυπόθητο main event μεταξύ του Jared Cannonier και του Nassourdine Imavov.

Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με τον Cannonier να έχει την πρωτοβουλία των χτυπημάτων και να ελέγχει με leg kicks την απόσταση. Γρήγορα πήρε ένα takedown χωρίς όμως να κάνει ζημιά στον αντίπαλό του και στη συνέχεια συνέχισε με αρκετό clinch game. Τις στιγμές που έσπαγαν ο Cannonier είχε μεγαλύτερη επιτυχία στα χτυπήματα, αλλά κατευθείαν επέστρεφε στο clinch, όπου και έκλεισε τον γύρο, τον οποίον φαίνεται πως κέρδισε.

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με τον Cannonier και πάλι να κάνει καλή δουλειά στα πόδια του Imavov, όμως σε μια στιγμή αδράνειας ο Imavov πήρε την πλάτη του Cannonier και τον πήγε στο έδαφος. Ο Cannonier αμύνθηκε εξαιρετικά και σηκώθηκε επιστρέφοντας στο clinch game. Εκεί αυτή τη φορά ο Imavov αμύνθηκε εξαιρετικά, πέρασε καλά γόνατα και κάθε φορά που έσπαγαν ο Imavov έδειχνε να σημαδεύει περισσότερο στο κεφάλι, ενώ ο Cannonier στα πόδια. Τα χτυπήματα του Imavov φάνηκε πως τα ένιωθε ο αντίπαλός του και σε έναν πολύ κοντινό γύρο, ο Γάλλος έδειξε πως έκανε καλύτερη δουλειά.

Ο τρίτος γύρος ξεκίνησε όπως και οι δύο προηγούμενοι και ένα άσχημα εκτελεσμένο spinning elbow απ' τον Cannonier έδωσε την ευκαιρία στον Imavov να του πάρει την πλάτη. Αυτή τη φορά ο Cannonier αμύνθηκε ακόμη καλύτερα και κατευθείαν γύρισε τον αντίπαλο με πλάτη στον φράχτη. Ο γύρος κύλησε και πάλι κυρίως με clinch game και τον Imavov να σπαει κατά διαστήματα τον clinch. Στο striking εδώ κ Cannonier έδειξε μεγαλύτερη συνέπεια, πέτυχε καλά leg kicks και έδειξε να παίρνει τα ηνία του αγώνα εκ νέου.

Ο τέταρτο γύρος δεν διέφερε αρκετά απ' τους προηγούμενους. Όμως εδώ όταν ο Imavov έσπασε τον clinch του Cannonier, πέρασε κάποια πολύ δυνατά και καθαρά χτυπήματα που ζαλιζαν τον Cannonier. Ο τελευταίος έτρεχε μέσα στο κλουβί για να σωθεί, με τον Imavov να περνάει και άλλα καλά χτυπήματα. Τη στιγμή που o Cannonier έδειξε πως έβρισκε κάπως τα πατήματά του και αφού απέφυγε κάποια χτυπήματα, ο διαιτητής μπήκε ανάμεσα τους, δίνοντας τη νίκη με τεχνικό νοκ άουτ στον Imavov, σε μια αμφισβητούμενη απόφαση από μέρους του διαιτητή.

Με τη νίκη αυτή ο Imavov αναμένεται να αναρριχηθεί στην κατάταξη και δεν βρίσκεται πολλές νίκες μακριά από έναν αγώνα τίτλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου