Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

PFL 4: Με πολύ μεγάλα ονόματα μεσοβδόμαδα


Το PFL επιστρέφει με ένα πολύ όμορφο event, το PFL 4, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου και θα έχει πολύ μεγάλα ονόματα με καλή καριέρα κυρίως στο UFC.

Στο main event θα δούμε την τριλογία στην Heavyweight κατηγορία μεταξύ δύο πολύ έμπειρων μαχητών με μεγάλη καριέρα κυρίως στο Bellator, τους Valentin Moldavsky και Linton Vassell. Στο co-main event θα δούμε ένα ανούσιο ματσαρισμα γυναικών μεταξύ της αήττητης Dakota Ditcheva και της επιεικως μέτριας Chelsea Hackett

Από εκεί και πέρα μας περιμένουν δύο φοβερά ματσαρισματα γυναικών. Αρχικά, η Γιαπωνέζα Kata Watanabe θα αντιμετωπίσει την 40χρονη με καλή καριέρα στο UFC και Bellator Liz Carmouche, που έχει να χάσει απ' το μακρινό 2019 απ' την θρυλική Valentina Shevchenko. Το άλλο ματσαρισμα είναι μεταξύ της εξαιρετικής Jena Bishop και της Taila Santos, η οποία έχει φτάσει πολύ κοντά στο να γίνει πρωταθλήτρια στο UFC, με αρκετούς να θεωρούν ότι αδικήθηκε στον αγώνα με την Valentina Shevchenko. Τέλος, στη main card θα έχουμε έναν τρομακτικό Ρώσο, τον Denis Goltsov και τον πρώην διεκδικητή τίτλου στο UFC, Thiago Santos, ο οποίος μετά από σερί αποτυχημένων προσπαθειών στην Light Heavyweight κατηγορία θα δοκιμάσει την τύχη του στην heavyweight κατηγορία.

Στα υπόλοιπα ματσαρισματα θα αγωνιστουν αρκετά γνωστοί μαχητές. Τα ματσαρισματα έχουν ως εξής:

  • Marcelo Golm - Tyrell Fortune
  • Oleg Popov - Davion Franklin
  • Ilara Joanne - Shanna Young
  • Danilo Marques - Tim Johnson
  • Juliana Velasquez - Lisa Mauldin
  • Sumiko Inaba - Saray Orozco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου