Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

O Muhammad Mokaev νικάει "βαρετά" τον Manel Kape


Manel Kape και Muhammad Mokaev φαινόταν πως πηγαίνουν την προσωπική τους κόντρα ένα βήμα πιο μακριά με την άγρια συμπλοκή στο ξενοδοχείο λίγες μέρες νωρίτερα, αλλά και το εκρηκτικό staredown, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Σήμερα με την είσοδο των αθλητών στο οκτάγωνο χρειάστηκαν αρκετοί άντρες της ασφαλείας για να τους χωρίσουν (κυρίως τον Kape). Και ενώ όλοι περίμεναν πως αντίστοιχη εκρηκτικότητα θα έχει και ο αγώνας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Mokaev σε 3 γύρους έπαιξε κυρίως στο όρθιο, προς έκπληξη πολλών. Φάνηκε πως όχι μόνο δεν στερείται ικανοτήτων αλλά ότι είναι και καλύτερος απ' τον πολύ καλό striker αντίπαλό του. Πιο συγκεκριμένα με συνεχόμενα λακτίσματα, σε πόδια, κορμό και κεφάλι κράτησε τον αντίπαλό του σε απόσταση ασφαλείας, χωρίς να του δώσει τον παραμικρό χώρο και χρόνο να γίνει επικίνδυνος. Για μικρός μέρος του 3ου γύρου είδαμε και τον Mokaev να πηγαίνει στο έδαφος, όμως εκεί ο Kape έκανε καλύτερη δουλειά με αγκώνες, αναγκάζοντας τον νεαρό Νταγκεστάνο να σηκωθεί και πάλι στο όρθιο. Απ' τις αξιοσημείωτες στιγμές είναι όταν ο Kape σε ανύποπτο χρόνο φάνηκε να έχει εξάρθρωση δακτύλου στο πόδι, κάτι το οποίο προσπάθησε να επιδιορθώσει επιτόπου.

Έτσι, λοιπόν, ο Mokaev νίκησε καθαρά τον Kape με ομόφωνη απόφαση (30-27, 29-28, 29-28) και ίσως πλέον να είναι ο επόμενος διεκδικητής του τίτλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου