Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

O Diego Lopez τα χρειάστηκε απέναντι στον Dan Ige που ήρθε απ' το πουθενά να σώσει την κάρτα και παραλίγο να κάνει την έκπληξη

 


Το comain event χτυπήθηκε από τεράστια κατάρα. Μετά από τεράστια περιπέτεια κατέληξε η διοργάνωση να κλείσει ένα πολύ ενδιαφέρον ματσαρισμα μεταξύ του Diego Lopez και του Bryan Ortega. Ο τελευταίος, όμως, και ενώ η κάρτα είχε ξεκινήσει αποσύρθηκε. Με γρήγορες κινήσεις η διοργάνωση έφερε στην αρένα τον Dan Ige, o οποίος αντιμετώπισε τον Lopez σε catch-weight (165 lbs). Νικητή βρήκε η αναμέτρηση τον Diego Lopez με ομόφωνη απόφαση (29-28 x3).

O πρώτος γύρος κινήθηκε κυρίως στο striking χωρίς ιδιαίτερη δράση και μεγάλες στιγμές, με τον Lopez να είναι πολύ καλύτερος, καθώς ήταν πολύ πιο επιθετικός και είχε μεγαλύτερη ακρίβεια. Στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα παραλίγο να βγάλει και πνιγμό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στον δεύτερο γύρο νωρίς ο Ige έκανε ένα λάθος με ένα high kick δίνοντας την δυνατότητα στον Lopez να του πάρει την πλάτη και να μείνει εκεί με arm triangle μέχρι το τέλος του γύρου. Ο Ige αμύνθηκε εξαιρετικά στις προσπάθειες για πνιγμό του εξαιρετικού grappler Lopez, θυμίζοντας σε όλους γιατί κανένας αντίπαλός του δεν τον έχει τελειώσει. 

Στον τρίτο γύρο από νωρίς ο Lopez έδειξε κουρασμένος. Ο Ige το εκμεταλλεύτηκε, τον πλήγωσε και κυρίως σχεδόν στα μισά του γύρου έφτασε κοντά και στο τελείωμα. Ο Lopez πολύ εξειπνα σε προσπάθεια και taledown προσπάθησε να πάρει την πλάτη του Ige στο όρθιο, αλλά αφού είδε πως ο αντίπαλός του αμυνόταν καλά πήγε τον αγώνα στο έδαφος με τον ίδιο σε full guard θέση. Από εκεί ο Ige πλήγωσε αρκετά τον νεαρό Lopez, πήρε τον γύρο αλλά δεν έφτανε για να πάρει και τον αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου