Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

UFC 304 prelims: Αναλυσεις


Ξεκινάμε με μικρές αναλύσεις στους αγώνες που θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικα. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες από την early preliminary card και της preliminary card.

1) Mick Parkin - Lukasz Brzeski: Ο Parkin είναι αήττητος με ρεκόρ 9-0 και 3-0 στο UFC, το UFC τον προωθεί και του δίνει κλιμακωτά τους αντιπάλους, έχει τον τρόπο να βρίσκει το τελείωμα αλλά δεν το αναζητάει ιδιαίτερα. Επίσης είναι αρκετά πιο βαρύς απ' τον αντίπαλο του. Ο Brzeski (9-4, 1-3 στο UFC) έσωσε την καριέρα του με νίκη στον προηγούμενο αγώνα του, αλλά και αυτή τη φορά δοκιμάζεται για την παραμονή του. Δεν διακρίνεται για κάτι στο παιχνίδι και δεν δείχνει να έχει μέλλον στη διοργάνωση.

2) Sam Patterson - Kiefer Corsbie: Ο Patterson (11-2, 1-1) είναι ένας πολύ ψηλός welterweight fighter με φοβερή τεχνική στο grappling και στο wrestling. Θα είναι αρκετά ψηλότερος απ' τον Crosbie (10-4, 0-1), ο οποίος παρόλο που χτυπάει αρκετά δυνατά δείχνει να έχει θέμα με το παιχνίδι στο έδαφος, κάτι το οποίο λογικά θα του κοστίσει στον αυριανό αγώνα.

3) Muhammad Mokaev - Manel Kape: O Kape (19-6, 4-2 στο UFC), είναι ένας πάρα πολύ καλός striker και εξαιρετικά σκληροτράχηλος. Μπορεί να αμυνθεί στα taledowns αλλά στην συνεχόμενη πίεση με πάλη δείχνει να σπάει και γίνεται ευάλωτος. O Mokaev (11-0, 6-0) είναι ένας μέτριος striker και μπορεί κάποιος εύκολα να τον πληγώσει αλλά βουτάει έξυπνα στα πόδια, έχει φοβερή δύναμη στα χέρια και στον κορμό και παίρνει είτε δυναμικές είτε τεχνικές ρίψεις. Ξέρει να παίρνει την πλάτη στο clinch και να περνάει ολόκληρους γύρους εκεί κερδίζοντάς τους ξεκούραστα.

4) Nathaniel Wood - Daniel Pineda: O Wood (10-5, 7-3) είναι ένας μαχητής σε καλή ηλικία (30), είναι αρκετά γρήγορος με καλή τεχνική τόσο στο striking, όσο και στο έδαφος, όπου αποτελεί απειλή. Δεν βρίσκει εύκολα το νοκ άουτ, αλλά μπορεί να βρει την υποταγή. Απέναντί του θα είναι ο 38χρονος Pined (28-15, 5-6), που είναι εξαιρετικά επικίνδυνος στο έδαφος αλλά χτυπάει και δυνατά. Χαρακτηριστικό πως όλες του οι νίκες είναιε τελείωμα. Απ' την άλλη όμως είναι ιδιαίτερα απρόσεκτος, κάνει φθηνά λάθη και συνήθως τα βρίσκει δύσκολα με αντιπάλους που ακολουθούν ένα πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου