Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

UFC Fight Night: Namajunas vs Cortez, τι θα δουμε


Επιστροφή έχουμε στο UFC μετά από μια κενή βδομάδα. Ενώ στην αρχή η κάρτα φαινόταν αρκετά αδιάφορη, με κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής ανέβηκε αρκετά το επίπεδο αυτής και πολλά ματσαρισματα υπόσχονται θέαμα αλλά και δυνητικά όμορφα τελειώματα.

Στο main event της βραδιάς θα δούμε την πρώην πρωταθλήτρια Rose Namajunas να προσπαθεί να κάνει τη δεύτερη σερί νίκη της και να ξανά μπει σε τροχιά τίτλου. Απέναντί της θα έχει την Tracy Cortez, η οποία τρέχει ένα σερί 11 νικών και δείχνει ικανή να επαναφέρει την Namajunas σε τροχιά ηττών.

Στο co-main event θα δούμε τον τρελό Αργεντινό Santiago Ponzinibio να προσπαθεί να σώσει την καριέρα του μιας και έχει μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις. Απέναντί του θα έχει τον Ρώσο Muslim Salikhov που σε ηλικία 40 ετών προέρχεται από 2 σερί ήττες και δείχνει δύσκολο να μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. 

Στη συνέχεια θα δούμε ίσως το πιο πολυαναμενόμενο fight της βραδιάς που ανακοινώθηκε πολύ πρόσφατα. Ο KO artist Drew Dobber θα αντιμετωπίσει άλλον έναν KO artist, τον Jean Silva, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν χαρίζοντας το πρώτο ΚΟ στον Charles Jourdain. Από εκεί και πέρα ο Gabriel Bonfim, που είχε απίστευτο hype αλλά εκτέθηκε μέσα στη χώρα του στον προηγούμενο αγώνα θα αντιμετωπίσει τον περίεργο στυλιστικά Ange Loosa, ο νεαρός και πολύ καλός Christian Rodriguez θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο Julian Erosa, ενώ στο τελευταίο ματσαρισμα της main card θα δούμε δύο πολύ σκληρούς τύπους, τον Abdul Razak Alhassan και τον Cody Brundage.

Και στα prelims έχουμε αρκετά ενδιαφέροντα ματσαρισματα. Συγκεντρωτικά στα prelims θα δούμε τα εξής:

  • Joshua Van - Charles Johnson
  • Jasmine Jasudavicius - Fatima Kline
  • Montel Jackson - Da'Mon Blackshear
  • Luana Santos - Mariya Agapova
  • Josh Fremd - Andre Petroski
  • Evan Elder - Darrius Flowers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου