Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣΑΡΑ Gane vs Volkov 2


Με τις τελευταίες ανακοινώσεις έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στις κατηγορίες. Η αρχή έγινε όταν ανακοινώθηκε, προς έκπληξη όλων, ότι το main event στο Παρίσι θα είναι αυτό ανάμεσα  σε Renato Moicano και Benoit Saint Denis.

Αυτό σήμαινε αυτόματα πως ο Ciryl Gane δεν θα παίξει αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό του. Και αυτόματα σήμαινε πως δεν θα αντιμετωπίσει τον Jailton Almeida, όπως οι περισσότεροι πίστευαν. Δύο ήταν τα ενδεχόμενα. Ή θα αγωνιζόταν με τον ηττημένο του ματσαρισματος Aspinall με Blaydes ή με κάποιον που έχει μεγαλύτερο hype τη δεδομένη στιγμή και θα έπαιζε ουσιαστικά στην "έδρα" του.

Εν τέλει, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε ένα super fight. Και αυτό δεν ειναι άλλο απ' τη ρεβάνς του Ciryl Gane με τον Alexander Volkov για το UFC 308, στις 26 Οκτωβρίου στο Άμπου Ντάμπι. Στον πρώτο τους αγώνα ο Gane επικράτησε με απόφαση, αλλά ο Volkov εκείνη τη χρονική περίοδο δεν ήταν στην καλύτερή του κατάσταση. Με αυτή την ανακοίνωση ο φίλαθλος κόσμος ενθουσιάστηκε απ' τη μια, καθώς θα δει ένα υπέροχο θέαμα με φοβερή τεχνική στο striking και θα δει τον αγαπημένο όλων Volkov να παίρνει τις ευκαιρίες που του αξίζουν, αλλά απ' την άλλη φάνηκε και η πρόθεση του UFC να προστατεύσει για ακόμη μια φορά τον Gane από έναν wrestler ή έναν hard puncher. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου