Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ στα μαχητικά αθλήματα


Μεγάλα events έχουμε το προσεχές τριήμερο. ONE Championship, Glory, αλλά και νεότερες διοργανώσεις οπως KSW, LFA αλλά και το OKTAGON αναμένεται να μας χαρίσουν πανέμορφο θέαμα.

Αρχικά, το ONE FC έχει αγώνες τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή. Αλλά το μεγάλο event της διοργάνωσης είναι το ΟΝΕ 167. Στη συγκεκριμένη κάρτα θα δούμε μεγάλα ονόματα και αγώνες τίτλου. Παρόλο που το main event, όπου ήταν αγώνας για ζώνη στο Muay Thai γυναικών, ακυρώθηκε, η κάρτα παραμένει εξίσου εντυπωσιακή. Ο κύριος αγώνας της βραδιάς θα είναι για το Muay Thai μεταξύ των Tawanchai P.K.Saenchai (πρωταθλητής) και Jo Nattawut, οι οποίοι έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν σε αγώνα kick boxing με τον πρώτο να επικρατεί με απόφαση. Την τιμητική του co-main event θα έχει ίσως το πιο καυτό όνομα της διοργάνωσης, ο Rodtang Jitmuangnon, ο οποίος θα αντιμετωπισει τον Denis Puric, σε ένα μάλλον mismatch. Επίσης, ο πρώην πρωταθλητής στο grappling Kade Ruotolo κάνει το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ αντιμετωπίζοντας Ray Cooper III. Επιπρόσθετα, ο πρωταθλητής grappling Mikey Musumeci θα αντιμετωπίσει τον πολύ καλό Gabriel Sousa σε μια αναμέτρηση που έχει καθαρό φαβορί. Τέλος, την παρουσία του στην κάρτα θα δώσει και ο θρυλικός Liam Harrison.

Στο Glory Kickboxing μας περιμένει ένα συναρπαστικό Σάββατο στο Light Heavyweight Grand Prix, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της κατηγορίας. Οι διεκδικητές της ζώνης αυτής είναι οι εξής: Tarik Khabez, Pascal Toure, Stephan Latescu, Donegi Abena, Sergej Maslobojev, Bogdan Stoica, Bahram Rajabzadeh, Ibrahim El Bouni. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μετά από πολύ κόπο, ιδρώτα και αίμα καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει πραγματικά τέρατα, με φαβορί πραγματικά να μην υπαρχει.

Στις λοιπές διοργανώσεις έχουμε τα εξής ενδιαφέροντα ματσαρισματα: Στο KSW έχουμε δύο αγώνες τίτλου, αρχικά στα Heavyweight οι πρώην μαχητές του UFC Phil De Fries (champion) με τον Augusto Sakai, ενώ ως main event ο πρωταθλητής στα 135, Jakub Wiklacz θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη ζώνη με τον Sebastian Przybysz. Στο OKTAGON ο πρώην μαχητής του UFC και πρωταθλητής της διοργάνωσης στα 205 Karlos Vemola θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο Attila Végh. Και στο LFA έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα τίτλου στην lightweight κατηγορία μεταξύ του πρωταθλητή Kegan Gennrich και του διεκδικητή και αήττητου Richie Lewis. Τέλος, μη ξεχνάμε την πολλή όμορφη  κάρτα στο UFC, για την οποία αναλυτικότερα θα διαβάσετε εδώ: https://mmaeagle.blogspot.com/2024/06/ufc.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου