Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Τι γίνεται με τον Conor McGregor;


Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένας πραγματικός χαμός με τον Conor McGregor, αλλά και τον αγώνα του με τον Michael Chandler, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 Ιουνίου. Τι γίνεται όμως στην πραγματικότητα;

Ας τα δούμε απ' την αρχή. Στις 3 Ιουνίου υπήρξε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου μεταξύ των δύο μαχητών στην γενέτειρα του Conor McGregor, την Ιρλανδία. Ξαφνικά, όμως, και σχετικά τελευταία στιγμή η συγκεκριμένη συνέντευξη ακυρώθηκε, αφήνοντας τον κόσμο του ΜΜΑ με ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Καμιά ενημέρωση δεν έγινε από τη διοργάνωση ή από τους μαχητές για τα πραγματικά αίτια, ενώ ο Conor McGregor προσπάθησε με ένα tweet να καθησυχάσει τους fans του, χωρίς όμως να είναι πειστικός. Πλέον ξεκίνησαν να διαρρεουν φωτογραφίες του και βίντεο να είναι σε άθλια κατάσταση, χωρίς να υπάρχει η αξιοπιστία του πότε είναι. Επίσης, κυκλοφόρησαν φήμες για τραυματισμό του Ιρλανδού αστέρα. Τέλος, φήμες κυκλοφόρησαν πως υπήρξε μεγάλο ρήγμα μεταξύ του Conor McGregor και της διοργάνωσης, αλλά και του επικεφαλής αυτής Dana White.

Βέβαια, κανένας από τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς δεν είχε κάποια αξιοπιστία ή κάποιος αποδεικτικό στοιχείο, παρά μόνον ενδείξεις. Πριν από λίγη ώρα, όμως, μια νέα δημοσίευση ήρθε να αλλάξει και πάλι τα δεδομενα. Πιο συγκεκριμένα, θέση στο ζήτημα πήρε ο πολύ έμπειρος αλλά και αξιόπιστος δημοσιογράφος, Ariel Helwani, ο οποίος ασχολείται κατά κύριο λόγο με το MMA και το UFC και ο οποίος έχει βγάλει πολλές ειδήσεις στο φως της δημοσιότητας πρωτού ανακοινωθούν επίσημα. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ανέφερε πως "υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο αγώνας να υπάρχει ακόμη".

Η συγκεκριμένη δήλωση σίγουρα ανατρέπει τους προηγούμενους ισχυρισμούς, χωρίς όμως να είναι και πάλι κάτι επίσημο. Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει σίγουρα το όλο ζήτημα και θα μάθουμε εάν ο συγκεκριμένος αγώνας θα κλείσει αυτό το σπουδαίο event ή αν η διοργάνωση πρέπει να κινηθεί άμεσα ώστε να μην απογοητεύσει τους οπαδούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου