Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Με διακοπή ηττήθηκε η Bueno Silva και τα υπόλοιπα αποτελέσματα

 


Στο γυναικείο fight της βραδιάς, μετά από έναν κοντινό πρώτο γύρο όπου η Mayra Bueno Silva ήταν οριακά καλύτερη, στον δεύτερο γύρο η Macy Chiasson πήγε τον αγώνα στο έδαφος και εκεί με έναν δολοφονικό αγκώνα έκοψε πολύ άσχημα την αντίπαλο της, με τον γιατρό να διακόπτει τον αγώνα λόγω αυτού το κοψιματος. Έτσι η Chiasson πήρε τη νίκη με Τεχνικο νοκ άουτ και θα βρεθεί στο νούμερο 3 της κατηγορίας, έχοντας πλέον βλέψεις για αγώνα τίτλου.

Στα prelims και early prelims είδαμε φοβερό θέαμα. Την κάρτα άνοιξε ο εξαιρετικός Vinicius Oliveira, όπου επί 3 γύρους ξυλοκόπησε τον Ricky Simon παίρνοντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση. Στη συνέχεια ο Ιάπωνας Rei Tsuruya επικράτησε σε κοντινό αγώνα του πολύ καλού Carlos Hernandez με ομόφωνη απόφαση (29-28 x3). Στον επόμενο αγώνα είδσμε τους Andrei Arlovski και Martin Buday, οι οποίοι μας χάρισαν έναν από τους πιο βαρετός αγώνες της χρονιάς, με τον Buday να παίρνει τη νίκη με split decision (29-28, 29-28, 28-29). Τα early prelims έκλεισαν με γυναικεία αναμέτρηση, όπου η Gillian Robertson διέλυσε με πάλη και ground and pound χτυπήματα και πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση (30-27 x2, 30-26) την Michelle Waterson-Gomez, η οποία δήλωσε πως αποχωρεί από το άθλημα μετά από μια αξιοπρεπέστατη καριέρα αλλά ένα πολύ άσχημο τέλος (1 νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις).

Στα prelims είχαμε μπόλικο θέαμα. Αρχικά, ο Payton Talbot νίκησε με ΚΟ σε 19 δευτερόλεπτα τον Yanis Ghemmouri, επιβεβαιώνοντας όσους έλεγαν ότι πρέπει να παίξει με αντίπαλο από το τοπ 15. Στη συνέχεια ο Jean Silva αφού πλήγωσε άσχημα τον Charles Jourdain στον πρώτο γύρο, του χάρισε την πρώτη του ήττα με τελείωμα νωρίς στον δεύτερο γύρο με ένα πανέμορφο uppercut. Στη συνέχεια είδαμε τον αιωνόβιο Cub Swanson να αναμετράται με τον Andre Fili σε μια πολλή όμορφη μάχη που είχε τα πάντα. Ο Fili αναδείχθηκε νικητής με split decision (29-28, 29-28, 28-29), με τον Swanson να νιωθει πως αδικήθηκε. Τέλος, στον τελευταίο αγώνα πριν την main card, o Joe Pyfer επέστρεψε εμφατικά από την πρόσφατη ήττα του διαλύοντας στην κυριολεξία τον πολύ καλό striker Marc-André Barriault, όπου τον τελείωσε με Νοκ Άουτ μετά από μόλις ενάμιση λεπτό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου