Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

O Ian Garry ντύθηκε Charles Oliveira και κέρδισε καθαρά τον MVP


Η main card άνοιξε με ένα απ' τα πιο ενδιαφέρον ματσαρισματα της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στο Ian Garry και τον Michael Page, το οποίο βρήκε νικητή τον Ιρλανδό Garry με ομόφωνη απόφαση (29-28 και οι τρεις κριτές). Και κανένας δεν θα περίμενε την εξέλιξη του αγώνα. 

Στο πρώτο γύρο από πολύ νωρίς ο Ian Garry έδειξε τι έμαθε παρέα στον Charles Oliveira, όπου κόντρα σε ότι πίστευαν όλοι πως θα δούμε μόνο striking πήγε τον αγώνα στο έδαφος. Στην προσπάθεια του Page να σηκωθεί του πήρε την πλάτη και body triangle έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του γύρου. Όλο αυτόν τον χρόνο ο Page πέρασε δύσκολα καθώς γλίτωσε πολύ οριακά από οπίσθιο πνιγμό (RNC).

Στον δεύτερο γύρο και πάλι ο Garry προσπάθησε να πάει στο έδαφος αλλά εδώ ο Page αμύνθηκε καλύτερα και το μόνο που κατάφερε ο Garry ήταν περίπου ένα λεπτό έλεγχο στο clinch χωρίς damage. Στον υπόλοιπο γύρο ο Page με την ταχύτητά του έκανε ότι ήθελε τον Garry στο όρθιο, κυριαρχώντας απόλυτα.

Ο τρίτος γύρος ξεκίνησε με τους δύο μαχητές να έχουν κερδίσει καθαρά από έναν. Εδώ ο Garry προσαρμόστηκε καλύτερα στην ταχύτητα του Page αλλά ένα λάθος του για ρίψη έφερε τον ίδιο να αμύνεται με πλάτη στο έδαφος. Όμως έκανε καλή δουλειά και πέρασε αρκετούς αγκώνες πριν σηκωθούν σχετικά γρήγορα. Χωρίς να περάσει χρόνος και να υπάρξει δράση ο Garry πήγε και πάλι κάτω τον Page, ο οποίος σηκώθηκε αλλά με τον Garry στην πλάτη του, από όπου του περνούσε χτυπήματα μέχρι το τέλος του γύρου, κερδίζοντάς τον καθαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου