Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

UFC 303: Νέο main event και εκτός οριστικά ο Conor McGregor


Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και η μεγάλη επιστροφή του Conor McGregor θα αργήσει κι άλλο και δεν θα πραγματοποιηθεί στο UFC 303. Η κάρτα όμως παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με τη νέα ανακοίνωση.

Ο Conor McGregor δείχνοντας για ακόμη μια φορά αντιεπαγγελματισμο και αφήνοντας ξεκρεμαστους τόσο τη διοργάνωση, όσο και τον αντίπαλό του, ο οποίος τον περιμένει αρκετούς μήνες, αποσύρθηκε απ' τον αγώνα λόγω τραυματισμού. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, και δια στόματος του CEO του UFC, του Dana White, ανακοινώθηκε πως το main event θα είναι μεταξύ του Alex Pereira και του Jiri Prochazka για τον τίτλο στην Light Heavyweight κατηγορία. Αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο μαχητων, οι οποίοι μας χάρισεαν συγκινήσεις απ' το πρώτο face off, έως το τελευταίο χτύπημα τον περασμένο Νοέμβριο.

Τώρα μενει να επιβεβαιωθούν και οι φήμες περί ακυρωσεως του co-main even του UFC 303, μεταξύ Jamahal Hill και Carlos Ulberg, αλλά και αν ισχύουν οι φήμες ότι θα αντικατασταθουν από του Brian Ortega και Diego Lopes. Όσον αφορά τον Conor McGregor, o Ariel Helwani αναφέρει πως ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο μήνες και αναφέρει ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής την 31η Αυγούστου, αλλιώς μέσα στο Σεπτέμβριο, με αντίπαλο εννοείται τον Michael Chandler.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου