Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

UFC Saudi Arabia: Bobby th Reaper επέστρεψε στα ΚΟ σε μια πλούσια καρτα


Μια πανέμορφη κάρτα με πλούσιο θέαμα έλαβε μέρος στη Σαουδική Αραβία. Είχαμε εκπλήξεις, είχαμε νοκ άουτ, υποταγες, αρκετές πολύ κοντινές αποφάσεις που δίχασαν τους κριτές και κάθε οπαδό να απολαμβάνει κάθε στιγμή της κάρτας. 

To main evemt της βραδιάς είχε πολλή μικρή διάρκεια, καθώς σε λιγότερο από δύο λεπτά ο Robert Whittaker ζαλισε αρχικά τον Ikram Aliskerov και με ένα φοβερό ψηλό λάκτισμα και ένα ακόμη πιο φοβερό uppercut έδωσε τέλος στον αγώνα. Στο co-main event είχαμε ρωσικό εμφύλιο μεταξύ Sergei Pavlovic και Alexander Volkov. Όλοι περίμεναν κάποιο τέλεια με τους περισσότερους να δίνουν ως φαβορί τον Πάβλοβιτς. Ο Βολκόφ όμως έδωσε μια απίστευτη παράσταση και σε 3 γύρους διέλυσε με το striking τον αντίπαλό του και αναδείχθηκε νικητής με ομόφωνη απόφαση. Gastelum και Rodriguez μας χάρισαν έναν πανέμορφο αγώνα striking, όπου είναι αδύνατον να ξεχωρίσεις τον καλυτερο. Ο Gastelum με δύο taledowns στον 2ο και άλλα 2ο στον τρίτο, χωρίς ιδιαίτερο damage ή control time, πήρε τους πόντους που χρειαζόταν για να αναδειχθεί ομόφωνα νικητής. Ο Shara Magomedov στον αγώνα του με τον Antonio Trocoli μπήκε κάπως παγωμένος, χωρίς να παίζει με καθαρό μυαλό στον πρώτο γύρο, απλά αμύνθηκε όμορφα στις προσπάθειες για ρίψεις του αντιπάλου του. Στον δεύτερο γύρο με όπλο τα φοβερά του λακτίσματα κυριάρχησε, ενώ στον τρίτο πλήγωσε και κούρασε τον αντίπαλό του και με υπομονή έφτασε στο τελείωμα με νοκ αουτ. Στον πρώτο αγώνα, χρονικά, της main card, ο Volkan Oezdemir διέλυσε τον Johnny Walker, σε λιγότερο από μισό γύρο, δίνοντας του ένα απ' τα πιο τρομακτικά νοκ άουτ της χρονιας και σίγουρα το νοκ άουτ της βραδιάς. 

Απ' τα ματσαρισματα της preliminary card ξεχώρισε αυτό του Rinat Fakhredinov με τον Nicolas Dalby, όπου ο Fakhredinov επικράτησε με split decision (29-28,29-28,28-29) κυρίως λόγω της πάλης, αλλά και τους δύο μαχητές να πληγώνουν για τα καλά τους αντιπάλους τους με το striking. Στα υπόλοιπα ματσαρισματα ο Nasrat Haqparast επικράτησε με split decision του Jared Gordon που νιώθει αδικημένος άλλη μια φορά απ' τους κριτές, ο Felipe Lima υπέταξε με RNC τον Muhammad Naimov, ο Muin Gafurov πέτυχε την παρθενική νίκη του στον τρίτο του αγώνα με ομόφωνη απόφαση έναντι του Kyung Ho Kang, ο Magomed Gadzhiyasulov επικράτησε με απόφαση σε αγώνα χωρίς δράση απέναντι στον Brendson Ribeiro, ενώ στον εναρκτήριο αγώνα ο Chang Ho Lee επικράτησε με split decision του Long Xiao

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου