Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Jake Paul, ο φονιάς των MMAers


Τα ξημερώματα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη σκληρού νοκ άουτ από τον Jake Paul απέναντι σε έναν πρώην MMAer. Αυτή τη φορά όμως ήταν όλα διαφορετικά. Ο Mike Perry δεν είναι "συνταξιούχος" αλλά αγωνίζεται ενεργά και με τεράστια επιτυχία σε διοργάνωση με γυμνά χέρια. Επιπλέον, είναι σε πολλή καλή ηλικία (32 ετών), αλλά και ένας σκληροτράχηλος που δύσκολα χάνει με ΚΟ.

Και όμως, ο Jake Paul το κατάφερε και αυτό. Ναι εννοείται είχε πλεονέκτημα κιλών, αλλά ο αντίπαλός του το γνώριζε πριν μπει στον αγώνα. Πολλοί ξαφνιάστηκαν με αυτό το αποτέλεσμα και κυρίως με το ΚΟ. Εγώ θα πω όμως ότι ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο. Ποιοι όμως είναι οι λόγοι; Αρχικά, ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι ο Jake Paul είναι ένας επαγγελματίας πυγμάχος και ΟΧΙ ένας youtuber. Έγινε γνωστός μέσω youtube, αλλά κάνοντας το άθλημα της πυγμαχίας απ' τα παιδικά του χρόνια και δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια έχει γύρω του εξαιρετικούς επαγγελματίες προπονητές, αλλά και εξαιρετικούς διατροφολογους και κάθε ειδικό που απαιτείται. Ο Jake Paul είναι πλέον ένας επαγγελματίας πυγμάχος, όσο και αν δεν αρέσει στους περισσότερους

Οι αντίπαλοι του, κατά πλειοψηφία, είναι επαγγελματίες MMAers, κάτι εντελώς διαφορετικό από boxer. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως Ben Askren, Tyron Woodley, Nate Diaz, Mile Perry είναι τοπ κλάσης MMAers και στο οκτάγωνο θα έκαναν πλάκα στον Jake Paul. Αλλά στο άθλημά του δεν έχουν καμία ελπίδα. Είναι σαν να παίζει μονό στο μπάσκετ ένας άγνωστος μέτριος μπασκετμπολίστας με τους τοπ ποδοσφαιριστές του πλανήτη. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Αφού ξεκαθαρίσαμε τα βασικά, πάμε να διώξουμε έναν μύθο από πάνω του, που τον κάνει απίστευτα μισητό. Ο Jake Paul δεν κάνει κάτι που δεν έχουν κάνει όλοι οι επαγγελματίες boxers. Τι είναι όμως αυτό; Κάθε επαγγελματίας boxer στην αρχή της καριέρας του αντιμετωπίζει τους λεγόμενους "γυρολόγους", οι οποίοι έχουν ρεκόρ του στυλ 10 νίκες και 100 ήττες. Αυτό γίνεται πρώτον για να φτιάξουν το ρεκόρ τους και δεύτερον για να πάρουν την απαραίτητη εμπειρία. Αυτό, ΑΚΡΙΒΩΣ, κάνει και ο Jake Paul. Με τη διαφορά ότι χρησιμοποιεί τη φήμη του και τα λεφτά που μπορεί να βγάλει από τέτοια ματσαρισματα και προσελκύει μεγάλα ονόματα των μαχητικών αθλημάτων. Και όλο αυτό το μίσος, του κάνει καλό. Αυτό επιδιώκει, αυτό έχει πετύχει.

Τελος, είδαμε όλοι πως προκάλεσε ανοιχτά τον Alex Pereira σε αγώνα πυγμαχίας, έναν απ' τους λίγους MMAers που είναι φαβορί απέναντί του. Ξέρει ότι δεν υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες στο να γίνει και το έκανε ξεκάθαρα για το content με το όνομα του να μπαίνει συνεχώς σε hastag δίπλα από αυτό του Βραζιλιάνου πρωταθλητή. Όμως και να γίνει, μόνο καλό κάνει στον Jake Paul, που σίγουρα δεν έχει μηδενικές πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου