Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

UFC 304: Τι θα δούμε


Το Σάββατο κάνουμε επιστροφή σε ένα τεράστιο event στην Αγγλία με πολλά μεγάλα ονόματα, αλλά περιμένουμε και πλούσιο θέαμα, όπως κάθε φορά που γίνεται event στην μεγάλη Βρετανία. 2 τίτλοι στο τραπέζι και με τους Βρετανούς να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κάρτας έχουμε ένα event που κανένας δεν πρέπει να χάσει. Η ώρα είναι περίεργη και ακολουθεί το ωράριο των Η.Π.Α και ίσως είναι το μόνο αρνητικό της κάρτας. Πάμε να δούμε όμως ποιοι θα αγωνιστούν.

Από τα early prelims ξεκινάει τα ενδιαφέροντα ματσαρισματα, με το πρώτο ενδιαφερον να είναι αυτό του αήττητου και με τεράστιο hype Muhammad Mokaev, απέναντι στον εξαιρετικό και σκληροτράχηλο Manel Kape, οι οποίοι βρίσκονται στις θέσεις 6 και 8 της Flyweight κατηγορίας και κάνει πραγματική εντύπωση που βρίσκονται τόσο χαμηλά στην κάρτα.  Αφού τελειώσει και η early preliminary card, θα ξεκινήσει μια μέτρια ως προς τα ονόματα preliminary card, η οποία όμως δύσκολα θα μας χαρίσει βαρετός ματσαρισμα.

Στη συνέχεια, όμως, στη main card έχουμε παρέλαση από σταρ. Την κάρτα θα ανοίξει ο φοβερός Βρετανός Arnold Allen που έχει τρέξει ένα απ' τα μεγαλύτερα σερί στην ιστορία της κατηγορίας, μέχρι να πέσει πάνω στον θρυλικό Max Holloway, αλλά και στη συνέχεια στον αήττητο Movsar Evloev. Ο Allen θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό striker και πρώην kick boxer Giga Chikadze, ο οποίος θα προσπαθήσει να χτίσει σερί και σίγουρα αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε μαχητή.

Η συνέχεια μοιάζει ακόμη καλυτερη, με τον φοβερό striker Christian Leroy Duncan να αντιμετωπίζει σε ένα ματσαρισμα φωτιά τον Gregory Rodrigues. Δύο μαχητές με εξαιρετική δύναμη, απίστευτη έφεση στο τελείωμα και με τον "Robocop" Rodrigues να έχει και εξαιρετικό grappling. Στη συνέχεια θα δούμε τον αγαπητό σχεδόν σε όλους Bobby "King" Green, να αντιμετωπίζει τον Paddy Pimblet, σε ένα ματσαρισμα που παίζεται η θέση νούμερο 13 στα rankings της lightweight κατηγορίας.

Το επόμενο ματσαρισμα είναι ρεβάνς, αλλά και αγώνας για τον Interim Heavyweight τίτλο. Ο Tom Aspinal θα αντιμετωπίσει τον Curtis Blaydes. Ο Aspinal στον προηγούμενο αγώνα τους χτύπησε πολύ νωρίς μόνος του στο γόνατο και έχασε με ΤΚΟ σε μια ατυχή στιγμή. Επέστρεψε όμως ακόμη καλύτερος και πλέον είναι interim champion και θέλει να καθαρίσει και τον Blaydes πριν περιμένει να δει τι θα κάνει ο Jon Jones.

Τέλος, το main event είναι για τον τίτλο της welterweight κατηγορίας, τον οποίον διεκδικεί ο Belal Muhammad, ένας πολύ ολοκληρωμένος αλλά και αδικημένος μαχητής. Τον τίτλο υπερασπίζεται ο πρωταθλητής Leon Edwards, ο οποίος με ένα φοβερό ΚΟ πήρε τον τίτλο από τον Kamaru Usman και τον έχει υπερασπιστεί ήδη δύο φορές.

Τα υπόλοιπα ματσαρισματα φαίνονται παρακάτω:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου