Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

UFC Fight Night Cannonier vs Borralho: Προγνωστικά


Σήμερα μπαίνουμε με καλο "μάζεμα" από τη χθεσινή ημέρα όσοι παίξαμε έξυπνα και με μέτρο. Σήμερα περιμένω μια δύσκολη κάρτα, θα δώσω αρκετά σημεία, αλλά θέλει προσοχή πως θα τα πάρετε, αλλά και ποια. Ακολουθούν τα σημεία που έχω επιλέξει για σήμερα. Προσοχή, όλα τα σημεία δίνονται με αποδόσεις αλλά και όρους fonbet.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ο Tom Aspinall έτοιμος να αγωνιστεί τον Νοέμβριο για τον τίτλο

 


Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα, ο Tom Aspinall δήλωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του σαν να πρόκειται να συμμετάσχει σε αγώνα πρωταθλήματος UFC τον Νοέμβριο.

O Renan Fereira έδωσε εξηγήσεις για τις δηλώσεις του έναντι του Francis Ngannou

 


Ο Ρενάν Φερέιρα διευκρίνισε ότι τα έντονα σχόλιά του προς τον Φράνσις Νγκανού δεν είχαν καμία σχέση με την προσωπική του ζωή.


Όλα τα προγνωστικά

 


Ένα διήμερο με πάρα πολλά events και αμέτρητα σημεία ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Έχει πολύ καλά σημεία, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και λίγο τύχη στους συνδυασμούς. Μην πάρετε παρολι, αλλά δελτία το πολύ διπλασιασμού. Ακολουθούν τα προγνωστικά ανά διοργάνωση:

KSW 97: Προγνωστικά

 


Μια απ' τις πιο δυνατές διοργανώσεις στην Ευρώπη επανέρχεται με πολλή δυνατή κάρτα και καλά σημεία. Ακολουθούν τα καλύτερα:

LFA 190: προγνωστικά


Το LFA αυτή τη βδομάδα δείχνει να κρύβει κινδύνους αν και με πρώτη ματιά φαίνεται πως δεν θα κρύβει εκπλήξεις. Τα πιο safe σημεία που μπόρεσα να βρω είναι τα παρακάτω:

Road to UFC: Προγνωστικά


Πολύ δυνατά ματσαρισματα και στην μέτριας ποιότητας κάρτα του Road to UFC με καλά σημεία, τα οποία βρίσκονται παρακάτω:

PFL 9: Προγνωστικά


Δύσκολo event στο PFL, με αρκετά ματσαρισματα να είναι αρκετά κοντά. Τα καλύτερα σημεία είναι τα παρακάτω:

ONE Friday Fights: Προγνωστικά

 


Η βδομάδα ξεκινάει με το εξαιρετικό ONE Championship και με πολύ δυνατά σημεία. Ακολουθούν τα καλύτερα:

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

PFL 8: Προγνωστικά


Ξεκινάμε την εβδομάδα μας με το πολύ όμορφο PFL και την διοργάνωση PFL 8, με μια πολλή όμορφη κάρτα που περιμένουμε να έχει και θέαμα. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Νέο άκυρο και στον αέρα η καριέρα του Muhammad Mokaev


O Muhammad Mokaev, ο Νταγκεστανος με βρετανικό διαβατήριο σταρ του ΜΜΑ, προσφάτως επικράτησε του Manel Kape και αναμενόταν να είναι ο νέος διεκδικητής του τίτλου, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

UFC Sandhagen vs Nurmagomedov: Προγνωστικά


Μετά από μια Παρασκευή γεμάτη μαχητικά events σειρά έχει το Σάββατο με το UFC, το οποίο γίνεται σε φυσιολογικές ώρες. Μια καλή κάρτα στοιχηματικα και ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Προγνωστικά Παρασκευής


Τρεις διοργάνωσης έχουμε από το μεσημέρι της Παρασκευής έως τα ξημερώματα Σαββάτου, με 4 events.  Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τα προγνωστικά για κάθε event.

LFA 189: Προγνωστικά


Εκτός από τις δύο πολύ καλές διοργανώσεις ONE και PFL, ξημερώματα Σαββάτου έχουμε και τη λιγότερο γνωστή αλλά αρκετά καλή στοιχηματικα LFA και παρακάτω ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

PFL 7: 2024 Playoffs: Προγνωστικά


Ταυτόχρονα την Παρασκευή και συγκεκριμένα ξημερώματα Σαββάτου έχουμε και ένα event του PFL. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

ONE Championship: Προγνωστικά


Από σήμερα Παρασκευή ξεκινάει το πρόγραμμα το μαχητικών αθλημάτων, με την αρχή να γίνεται το μεσημέρι ο ONE Championship και το event  ONE Friday Fights 73 και στη συνέχεια τα μεσάνυχτα με το ONE Fight Night 24. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία: