Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τα αποτελέσματα του DWCS και ποιοι υπέγραψαν συμβόλαιο με το UFC


Στις κάρτες του Dana White’s Contender Series, υποψήφιοι μαχητές διαγωνίζονται για την ευκαιρία να υπογράψουν συμβόλαιο με το UFC, με τον CEO του UFC, Dana White, να παρευρίσκεται για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Κατά την πέμπτη εβδομάδα της όγδοης σεζόν, 10 μαχητές πάλεψαν για μια θέση στο UFC. Στο main event σε αγώνα της Light Heavyweight κατηγορίας ο Navajo Stirling (5-0) αντιμετώπισε τον Phillip Latu (6-2) στο UFC Apex.

Πλήρη αποτελέσματα DWCS 71:

O Navajo Stirling νίκησε τον Phillip Latu με KO (punches) – Round 2, 2:21

Quemuel Ottoni vs. Kody Steele (ακυρώθηκε λόγω απόσυρσης του Ottoni)

Ο Yousri Belgaroui νίκησε τον Taiga Iwasaki με TKO (knee and punches) – Round 3, 2:34

O Josias Musasa νίκησε τον Otar Tanzilovi με Split Decision (29-28, 28-29, 29-28)

Η Nicolle Caliari νίκησε την Corinne LaFramboise με Submission (armbar) – Round 1, 4:45

Ποιοι πήραν συμβόλαιο UFC;

Στο τέλος της βραδιάς, ο White απένειμε τρία συμβόλαια UFC. Οι νικητές Caliari, Musasa και Stirling έλαβαν τα συμβόλαια. Ο Steele, που δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω απόσυρσης του αντιπάλου του, θα επιστρέψει σε μελλοντικό επεισόδιο του DWCS για να αγωνιστεί ξανά. Από την άλλη, ο Yousri Belgaroui που ήταν το όνομα της βραδιάς καθώς έχει νικήσει τον Alex Pereira (στο kick boxing) παρά τη νίκη του δεν εντυπωσίασε τον Dana White και δεν του έδωσε το πολυπόθητο συμβολαιο. Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του UFC είπε πως δεν εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή του μιας και ήταν το μεγάλο φαβορί της βραδιάς και ο αντίπαλός του μπήκε την τελευταία στιγμή στον αγώνα, αλλά και τα συνεχόμενα eye pokes ήταν ένα αρνητικό στην εμφάνιση του. Κάπως έτσι λοιπόν φαίνεται να απομακρύνεται το όνειρο του UFC για τον πανύψηλο kick boxer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου