Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

O Sean O'Malley ανεβάζει τους τόνους λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη με τον Merab Dvalishvili

 


Ο πρωταθλητής του UFC στην bantamweight κατηγορία, Sean O'Malley, έχει μια θεωρία για τη φιλία ανάμεσα στον Merab Dvalishvili και τον Aljamain Sterling.

Ο O'Malley (18-1 MMA, 10-1 UFC) ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο του για δεύτερη φορά, αντιμετωπίζοντας τον Dvalishvili (17-4 MMA, 10-2 UFC) το Σάββατο στο UFC 306 στο Sphere, στο Λας Βέγκας.

Ο O'Malley κέρδισε τον συμπαίκτη του Dvalishvili, Sterling, με νοκ-άουτ στο UFC 292 και πήρε τον τίτλο της bantamweight κατηγορίας. Υποστηρίζει πως ο Sterling δεν έχει να δώσει καμία ουσιαστική συμβουλή στον Dvalishvili που θα μπορούσε να τον βοηθήσει στον αγώνα.

«Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να πει ο Aljo στον Merab,» δήλωσε ο O'Malley στο TMZ. «Κάτι σαν: "Είναι γρήγορος, είναι ακριβής, είναι δύσκολο να τον ρίξεις κάτω, καλή τύχη." Δεν είχε μεγάλη επιτυχία ο Aljo σε εκείνον τον αγώνα. Αντίθετα, ίσως είναι καλύτερα να μη του πει τίποτα, γιατί μπορεί να τον κάνει να αγχωθεί περισσότερο.»

Ο Dvalishvili και ο Sterling είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παλέψουν μεταξύ τους, κάτι που δυσαρέστησε τον CEO του UFC, Dana White. Αυτό σήμαινε ότι όσο ο Sterling ήταν πρωταθλητής, ο Dvalishvili δεν θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο που άξιζε. Όταν όμως ο Sterling έχασε τον τίτλο από τον O'Malley, αποφάσισε να μετακινηθεί στην featherweight κατηγορία, επιτρέποντας στον Dvalishvili να κυνηγήσει τη ζωνη. Ο O'Malley, ωστόσο, αμφιβάλλει αν οι δύο μαχητές ενδιαφέρονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον.

«Ποιος ξέρει; Ο Aljo ίσως θέλει να νικήσω τον Merab,» είπε ο O'Malley. «Αυτό θα κάνει τον Aljo να φαίνεται καλύτερος. Είμαι περίεργος αν ο Merab χάρηκε που έβγαλα νοκ-άουτ τον Aljo, γιατί αν δεν το έκανα, θα περίμενε ακόμα για τη σειρά του. Έχω την υποψία ότι ίσως δεν είναι τόσο καλοί φίλοι όσο νομίζαμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου