Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Volkanovski με τον Diego Lopes; Μόνο υπό έναν ορο

 

Ο Alexander Volkanovski (26-4 MMA, 13-3 UFC) γνωρίζει μόνο ότι ο επόμενος αγώνας του θα είναι για τον τίτλο στην κατηγορία featherweight.

Ο Volkanovski περιμένει να δει ποιος θα κερδίσει τον αγώνα τίτλου ανάμεσα στον πρωταθλητή Ilia Topuria και τον Max Holloway, ο οποίος θα είναι το κύριο γεγονός του UFC 308 στις 26 Οκτωβρίου στο Abu Dhabi.

Ο Diego Lopes (26-6 MMA, 5-1 UFC) διέλυσε τον Brian Ortega στο UFC 306 το περασμένο Σάββατο και ζήτησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο. Εφόσον και ο Lopes διεκδικεί τη θέση του πρώτου διεκδικητή, ο Volkanovski είναι ανοιχτός να τον αντιμετωπίσει – αλλά μόνο αν πρόκειται για τον interim τίτλο.

«Ο Lopes – τεράστια νίκη. Και οι δύο είναι κορυφαίοι μαχητές. Τους συμπαθώ και τους δύο, οπότε όποιος και να κέρδιζε θα ήμουν χαρούμενος,» ανέφερε ο Volkanovski στο κανάλι του στο YouTube. «Ο Lopes βρίσκεται τώρα ψηλά. Υποθέτω ότι θα είναι στο νούμερο 3 της κατάταξης.

«Φυσικά, ο επόμενος αγώνας μου είναι για τον τίτλο, ανάλογα με το τι θα γίνει. Θα υπάρξουν τραυματισμοί στον αγώνα του Max με τον Ilia; Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Θα μπορούσε να υπάρξει αγώνας για interim τίτλο με κάποιον σαν τον Lopes; Δεν ξέρεις ποτέ, οπότε θα δούμε.»

Ο Volkanovski διευκρίνισε πως θα δεχτεί αγώνα για interim τίτλο με τον Lopes μόνο αν ο νικητής του αγώνα μεταξύ Topuria και Holloway δεν είναι σε θέση να τον αντιμετωπίσει σε λογικό χρονικό διάστημα.

«Ο επόμενος αγώνας μου είναι για τον τίτλο,» είπε ο Volkanovski. «Αλλά αν δεν μπορούν να το κάνουν σύντομα, αν π.χ. κερδίσει ο Max, θα πάει στην lightweight και θα αγωνιστεί για το BMF; Θα υπάρξει τότε αγώνας για interim τίτλο; Δεν έχω κάνει ακόμη αυτές τις συζητήσεις, οπότε θα επιστρέψω στο UFC για να μιλήσω μαζί τους. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο επόμενος αγώνας μου θα είναι για τον τίτλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου