Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

PFL 5: Προγνωστικά


Σε λίγες ώρες έχουμε μια όμορφη κάρτα στο PFL, η οποία έχει ήδη αναλυθεί και σήμερα θα δούμε τα καλά σημεία της βραδιάς. Τονίζεται ότι η αποδόσεις είναι από την Fonbet.

Ξεκινώντας απ' το main event, o Clay Collard δείχνει ανώτερος μαχητικά και εύκολα η δύσκολα κυρίως με το μποξ πιστεύω θα επικρατήσει του Mads Burnell στο 1.35. Στο co-main event βλέπω τεράστια έκπληξη, καθώς ο Jakob Nedoh αγωνίζεται στα φυσικά του κιλά, είναι απίστευτα δυνατός και θα αντιμετωπίσει έναν πολύ μικρότερο αλλά εξαιρετικό μαχητή, τον Impa Kasanganay, που ανεβαίνει κατηγορία κιλών. Ο Impa Kasanganay δείχνει καλύτερος σαν μαχητής αλλά εδώ αξίζει η έκπληξη της νίκης του Jakob Nedoh στο 4.55. Το αουτσάιντερ, αν και μικρό, βλέπω να νικάει και στον τρίτο αγώνα της βραδιάς. Περιμένω ο νεότερος και πιο πεινασμένος Bruno Miranda να πάρει τη νίκη απέναντι στον συμπατριώτη του Patricky Pitbull, που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, στο 1.95.

Στα υπόλοιπα ματσαρισματα βλέπω μόνο φαβορί και αυτά που αξίζουν περισσότερο είναι ο Rob  Wilkinson να επικρατήσει του Josh Silveira στο ωραίο 1.30, ο Antônio Carlos Júnior να επικρατήσει του Alex Polizzi, ο οποίος είναι άλλος μαχητής μετά την ήττα από τον Romero, στο 1.25 και τέλος τον D. Yagshimuradov να παίρνει τη νίκη απέναντι στον πολύ ψηλότερο, αλλά κατώτερο μαχητικά Simon Biyong στο 1.20.

Προσοχή στη νίκη του Gadzhi Rabadanov, που παίζει με αήττητο μαχητή του οποίο δεν γνωρίζουμε το επίπεδο και το 1.15 δεν αξίζει, του Anthony Romero που προέρχεται από άσχημο ΚΟ και θα αντιμετωπίσει μαχητή με καλό σερί, αλλά και του Brahyan Zurcher, ο οποίος είναι αήττητος και αγωνίζεται απέναντι στον επίσης αήττητο Julian Ruiz, καθώς κάνουν ντεμπούτο σε ανταγωνιστική διοργάνωση με τις προηγούμενες να μην μας δίνουν ασφαλές επιλογές. Ακολουθούν προτεινόμενοι συνδυασμοί:


1ο δελτίο (απόδοσης 1.95):

  • Bruno Miranda win Patricky Pitbull 


2ο Δελτίο (απόδοσης 4.55):

  • Jakob Nedoh win Impa Kasanganay


3o δελτίο (απόδοσης 2.63):

  • Rob Wilkinson win Josh Silveira
  • Antônio Carlos Júnior win Alex Polizzi
  • D. Yagshimuradov win Simon Biyong 
  • Clay Collard win Mads Burnell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου