Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

UFC 306: Προγνωστικά

 


Τελευταία διοργάνωση για σήμερα η πολύ μέτρια από άποψη μαχητών αλλά και εξαιρετικά δύσκολη στοιχηματικα κάρτα του UFC. Μια κάρτα στην οποία σχεδόν όλα τα ματσαρισματα είναι 50-50 δεν περιμένουμε πολλά. Κύριος στόχος να μην είμαστε μείον και ότι άλλο έρθει είναι καλό. Θέλει έξυπνους συνδυασμούς. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία.

Bellator London Champions Series: Προγνωστικά


Δεύτερη σημερινή διοργάνωση αυτή του Bellator σε μια κάρτα που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία.

SW 98: Προγνωστικά


Άλλη μια διοργάνωση έκλεισε με το απόλυτο και πάμε να κάνουμε τη διαφορά σε μια ΔΥΣΚΟΛΗ κάρτα. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία.

O Michael Chandler έχει επιτέλους αντίπαλο. Και θα είναι ΠΟΛΕΜΟΣ


Πριν κάποιες ώρες ο CEO του UFC, Dana White, σε ερώτηση για το αν ο Chandler είναι ακόμα "μέσα" στο ματσαρισμα με τον Conor McGregor απάντησε αρνητικα. Πριν περάσει αρκετός ο χρόνος ο νέος του αντίπαλος έγινε γνωστός.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

LFA 192: προγνωστικά

 


Δύο πετυχημένες διοργανώσεις έχουμε μέχρι στιγμής στην εβδομάδα και συνεχίζουμε με το LFA. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία.

ONE Friday Fights 79: προγνωστικά


Μετά την απόλυτη επιτυχία του EFC συνεχίζουμε με το αγαπημένο μας ONE Championship. Αρκετά ματσαρισματα η συγκεκριμένη κάρτα με πάρα πολλούς άγνωστους μαχητές. Αυτό την καθιστά εξαιρετικά δύσκολη αλλά πάμε για το καλύτερο. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Τα αποτελέσματα του DWCS και ποιοι υπέγραψαν συμβόλαιο με το UFC


Στις κάρτες του Dana White’s Contender Series, υποψήφιοι μαχητές διαγωνίζονται για την ευκαιρία να υπογράψουν συμβόλαιο με το UFC, με τον CEO του UFC, Dana White, να παρευρίσκεται για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Προγνωστικά όλων των διοργανώσεων

 


Σε λίγα λεπτά ξεκινάει ένα τεράστιο διήμερο για το ΜΜΑ με 6 κάρτες στις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως. Το ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά, όσο και στοιχηματικα είναι τεράστιο. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα σημεία ανά διοργάνωση.

UFC Fight Night: Προγνωστικά


 Και τέλος έχουμε το UFC με μια πολλή όμορφη κάρτα, αλλά τη θεωρώ εξαιρετικά δύσκολη στοιχηματικα και πλην ελαχίστων περιπτώσεων θεωρώ πως δεν υπάρχει φαβορί:

Bellator Champions Series: Προγνωστικά


Άλλη μια φοβερή κάρτα αυτή τη βδομάδα και αυτή τη φορά στο Bellator με την επιστροφή του Usman Nurmagomedov να κάνει αίσθηση. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

Cage Warriors 176: Προγνωστικά


Το Cage Warriors είναι μια διοργάνωση που διαχρονικά δεν μου άρεσε στοιχηματικα και πάω συνήθως με πολύ μικρές αποδόσεις, όπως θα κάνω τώρα:

OKTAGON 60: Προγνωστικά

 


Δύσκολη κάρτα έχουμε και στο OKTAGON της Γερμανίας. Λίγα σημεία, τα καλύτερα που βρήκα:

ONE 168: Προγνωστικά


To ONE έχει και δεύτερη κάρτα στην ίδια μέρα, με τεράστια ονοματα και μια απ' τις καλύτερες κάρτες τις σεζόν. Σε κάθε καλή κάρτα, τα σημεία είναι δύσκολα αλλά πάμε για το καλύτερο. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

ONE Friday Fights: Προγνωστικά


Η αρχή γίνεται με μια μέτρια κάρτα, που δεν έχουμε τεράστιες απαιτήσεις, και ζητάμε ένα μικρό κέρδος. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία: