Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΣΟΚ στο UFC με τον Muhammad Mokaev


O Muhammad Mokaev στο χθεσινό event, το UFC 304, αγωνιζόταν απέναντι στον Manel Kape, σε έναν αγώνα που ήταν title eliminator, δηλαδή ο νικητής θα ήταν ο επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή Alexandre Pantoja.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

ANDDDD NEWWWW welterweight champion Belal 'Remember The Name' Muhammad


Και έτσι φτάσαμε στο main event του UFC 304, μεταξύ του πρωταθλητή Leon Edwards και του διεκδικητή Belal Muhammad για τον τίτλο της welterweight κατηγορίας.

Ο Tom Aspinall διέλυσε τον Curtis Blaydes και θέλει τον Jon Jones


Το co-main event μεταξύ του Imterim Heavyweight Champion Tom Aspinall και του Curtis Blaydes είχε ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο επιβεβαιώθηκε.

Paddy Pimblett ladies and gentlemen

 


Το hype τελικά είναι αληθινό για τον Βρετανό μαχητή. Ο Paddy Pimblett αντιμετώπιζε τον πολύ έμπειρο Bobby Green σε ένα ματσαρισμα που είχε προωθηθεί αρκετά.

O Arnold Allen πίεσε και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση παίρνοντας τη νικη

 


Στο πρώτο ματσαρισμα της main card, Arnlod Allen και Giga Chikadze μας χάρισαν έναατσαρισμα με 15 λεπτά στο striking.

O Muhammad Mokaev νικάει "βαρετά" τον Manel Kape


Manel Kape και Muhammad Mokaev φαινόταν πως πηγαίνουν την προσωπική τους κόντρα ένα βήμα πιο μακριά με την άγρια συμπλοκή στο ξενοδοχείο λίγες μέρες νωρίτερα, αλλά και το εκρηκτικό staredown, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Σήμερα με την είσοδο των αθλητών στο οκτάγωνο χρειάστηκαν αρκετοί άντρες της ασφαλείας για να τους χωρίσουν (κυρίως τον Kape). Και ενώ όλοι περίμεναν πως αντίστοιχη εκρηκτικότητα θα έχει και ο αγώνας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

UFC 304: Προγνωστικά


Σήμερα, λοιπόν, έχουμε το τεράστιο event στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Μια κάρτα που πιστεύω θα αποδειχθεί δύσκολη στοιχηματικα, αλλά θα έχει θέαμα. Μπορείτε να βρείτε και αναλύσεις των αγώνων εδώ. Παρακάτω τα καλύτερα σημεία:

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

UFC 304: Αναλύσεις


Αύριο έχουμε ενα πολύ μεγάλο event στο Manchester, όπου θα αγωνιστούν τεράστια ονόματα, αλλά και δύο πρωταθλητές. Όλα τα ματσαρισματα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μπορείτε να δείτε τις αναλύσεις των αγώνων στους παρακάτω συνδέσμους:

UFC 304 main και co-main event: Αναλύσεις


Και αισίως φτάνουμε στα δύο ματσαρισματα όπου διεκδικείται τίτλος.

UFC 304 main card: Αναλύσεις


Συνεχίζουμε με αναλύσεις της main card, πλην main event και co-main event.

UFC 304 prelims: Αναλυσεις


Ξεκινάμε με μικρές αναλύσεις στους αγώνες που θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικα. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες από την early preliminary card και της preliminary card.

ONE Friday Fights 72: Προγνωστικά


Δεύτερη σερί μέρα με μαχητικά αθλήματα και σήμερα έχουμε κυρίως Muay Thai, αλλά και kick boxing στο ONE Championship, σε μια δύσκολη κάρτα. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Cage Warriors 175: Προγνωστικά


Νωρίς ξεκινάει η εβδομάδα για τα μαχητικά event με την αρχή να γίνεται σήμερα το μεσημέρι με το Cage Warriors 175. Μια αρκετά καλή στοιχηματικα κάρτα και ελπίζουμε να μας πάει όπως η προηγούμενη της διοργάνωσης με το τέλειο 9/9. Ακολουθούν τα προτεινόμενα σημεία:

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

UFC 304: Τι θα δούμε


Το Σάββατο κάνουμε επιστροφή σε ένα τεράστιο event στην Αγγλία με πολλά μεγάλα ονόματα, αλλά περιμένουμε και πλούσιο θέαμα, όπως κάθε φορά που γίνεται event στην μεγάλη Βρετανία. 2 τίτλοι στο τραπέζι και με τους Βρετανούς να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κάρτας έχουμε ένα event που κανένας δεν πρέπει να χάσει. Η ώρα είναι περίεργη και ακολουθεί το ωράριο των Η.Π.Α και ίσως είναι το μόνο αρνητικό της κάρτας. Πάμε να δούμε όμως ποιοι θα αγωνιστούν.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Jake Paul, ο φονιάς των MMAers


Τα ξημερώματα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη σκληρού νοκ άουτ από τον Jake Paul απέναντι σε έναν πρώην MMAer. Αυτή τη φορά όμως ήταν όλα διαφορετικά. Ο Mike Perry δεν είναι "συνταξιούχος" αλλά αγωνίζεται ενεργά και με τεράστια επιτυχία σε διοργάνωση με γυμνά χέρια. Επιπλέον, είναι σε πολλή καλή ηλικία (32 ετών), αλλά και ένας σκληροτράχηλος που δύσκολα χάνει με ΚΟ.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Όλα τα προγνωστικά του διημέρου


Ένα διήμερο φωτιά μας περιμένει στο ΜΜΑ. Τέσσερα πολύ μεγάλα event MMA έχουμε το διήμερο που ακολουθεί, αλλά και ένα event kick boxing (Glory) και ένα event Muay Thai (ONE Championship). Στοιχηματικα δεν αξίζουν τα δύο τελευταία, αλλά στο ΜΜΑ έχουμε πολύ καλές επιλογές. Μπορείτε να βρείτε τις επιλογές στου παρακάτω συνδέσμους ανά event:

UFC Fight Night: Lemos vs. Jandiroba: Προγνωστικά


Τελευταία κάρτα αυτή του UFC, το οποίο επιστρέφει στο Apex με μια κάρτα που δεν αναμένεται να μας χαρίσει ιδιαίτερο θέαμα, με αρκετά γυναικεία ματσαρισματα και που δεν αξίζει να χάσει κάποιος τον ύπνο του για το συγκεκριμένο event. Δεν κρύβει πολλούς κινδύνους στοιχηματικα, αλλά δεν προτείνονται μεγάλα πονταρίσματα. Παρακάτω ακολουθούν τα προτεινόμενα δελτία:

KSW 96: Προγνωστικά


Επόμενη, χρονολογικά, κάρτα είναι αυτή του KSW 96 στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη κάρτα περιέχει λίγους αγώνες αλλά αναμένεται να μας δώσει τρελό θέαμα. Σχεδόν σε όλους τους αγώνες δεν υπάρχει φαβορί και αρκετές μεγάλες αποδόσεις δείχνουν αρκετα πιθανό να έχουν επιτυχία. Σίγουρα μια κάρτα με πολύ μεγάλο ρίσκο, που τα πονταρίσματα καλό είναι να είναι μικρά και ίσως οι αποδόσεις να ξεπερνούν τον τριπλασιασμό ανά δελτίο. Παρακάτω τα προτεινόμενα σημεία:

Cage Warriors 174: Προγνωστικά


Χρονολογικά το επόμενο event είναι το Cage Warriors 174, με μια κάρτα που σίγουρα κρύβει κινδύνους, αλλά με σωστή προσέγγιση και λίγη τύχη μπορεί να είναι άκρως κερδοφόρα. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία της βραδιάς:

OKTAGON 59: Προγνωστικά


Πολύ όμορφα events μας περιμένουν το ερχόμενο ΠΣΚ και ξεκινώντας (χρονολογικά) με το OKTAGON 59 έχουμε τις παρακάτω προβλέψεις:

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Namajunas - Cortez: Προγνωστικά


Αφού αναλύσαμε τι θα δούμε σήμερα στο UFC, πάμε να δούμε τα καλύτερα σημεία της βραδιάς. Τονίζεται ότι είναι δύσκολη κάρτα και ότι θα δοθούν αρκετά σημεία. Προτείνεται να συνδυαστούν σε δυάδες ή τριάδες με σχετικά χαμηλό ποντάρισμα.

UFC Fight Night: Namajunas vs Cortez, τι θα δουμε


Επιστροφή έχουμε στο UFC μετά από μια κενή βδομάδα. Ενώ στην αρχή η κάρτα φαινόταν αρκετά αδιάφορη, με κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής ανέβηκε αρκετά το επίπεδο αυτής και πολλά ματσαρισματα υπόσχονται θέαμα αλλά και δυνητικά όμορφα τελειώματα.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣΑΡΑ Gane vs Volkov 2


Με τις τελευταίες ανακοινώσεις έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στις κατηγορίες. Η αρχή έγινε όταν ανακοινώθηκε, προς έκπληξη όλων, ότι το main event στο Παρίσι θα είναι αυτό ανάμεσα  σε Renato Moicano και Benoit Saint Denis.

PFL Mena 2: Προγνωστικά

 


Μετα το ONE Friday Fights 70 έχουμε αύριο και το PFL Mena 2. Μια κάρτα με μια κάποια μεγαλύτερη σιγουριά. Ακολουθούν παρακάτω τα καλύτερα σημεία της βραδιάς:

ONE Friday Fights 70: Προγνωστικά


Μετά το επιτυχημένο παρολι στο EFC 115 σειρά έχει το ONE Championship, με τον event Friday Fights 70 να λαμβάνει μέρος το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο πριν την έναρξη του PFL: Mena 2. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία της κάρτας. Τονίζεται ότι η κάρτα εμπεριέχει αρκετό ρίσκο, καθώς η κάρτα έχει κατά κύριο λόγο μαχητές που κάνουν ντεμπούτο σε μεγάλη διοργάνωση. Προτείνεται χαμηλό ποντάρισμα. Τα σημεία είναι τα εξής:

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Πυγμαχία: Προγνωστικά


 Σήμερα παρόλο που δεν έχει UFC, η ημέρα είναι γεμάτη με αγώνες πυγμαχίας. Πιο συγκεκριμένα έχουμε 4 πολύ καλές κάρτες. Στην πρώτη έχουμε ως main event το ματσαρισμα Johnny Fisher - Alen Babic, στη δεύτερη το Shakur Stevenson - Artem Harutyunyan, στην τρίτη το William Zepeda - Giovanni Cabrera και στην τέταρτη το Jorge Masvidal - Nate Diaz. Παρακάτω ακολουθούν τα καλύτερα σημεία που βρήκα:

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ONE Friday Fights 69: Προγνωστικά


Σε λίγα λεπτά ξεκινάει μια πολύ δυνατή κάρτα στο ΟΝΕ, με πολύ καλές επιλογές. Προτείνεται κανένα δελτίο να μην υπερβαίνει την απόδοση 2.40. Ακολουθούν τα καλύτερα σημεία:

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

ONE Fight Night 24: Προγνωστικά


Την Παρασκευή το μεσημέρι ξεκινάει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ημέρα για το ONE Championship. Η αρχή γίνεται  με το ONE Friday Fights 69, ενώ αύριο το βράδυ θα υπάρξει συνέχεια με το One Fight Night 24. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα προγνωστικά για το ONE Fight Night 24.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Στυλιστικος εγωισμός, ένα αγκάθι που στερεί νίκες, τίτλους και καταστρέφει καριέρες


Με αφορμή το UFC 303 του Σαββάτου που μας πέρασε, ας δούμε λίγο θέμα του "στυλιστικου εγωισμού" στις MMA και θα δοθούν δύο πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα απ' το συγκεκριμένο event.