Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

ALEX PEREIRA διαλύει με συνοπτικές διαδικασίες τον Jiri Prochazka. Και τώρα ποιος;

 


Χριστέ και Παναγία. Πώς να περιγράψουμε αυτό που είδαμε; Ο Αlex Pereira ΔΙΕΛΥΣΕ τον Jiri Prochazka και στη ρεβάνς τους.

O Diego Lopez τα χρειάστηκε απέναντι στον Dan Ige που ήρθε απ' το πουθενά να σώσει την κάρτα και παραλίγο να κάνει την έκπληξη

 


Το comain event χτυπήθηκε από τεράστια κατάρα. Μετά από τεράστια περιπέτεια κατέληξε η διοργάνωση να κλείσει ένα πολύ ενδιαφέρον ματσαρισμα μεταξύ του Diego Lopez και του Bryan Ortega. Ο τελευταίος, όμως, και ενώ η κάρτα είχε ξεκινήσει αποσύρθηκε. Με γρήγορες κινήσεις η διοργάνωση έφερε στην αρένα τον Dan Ige, o οποίος αντιμετώπισε τον Lopez σε catch-weight (165 lbs). Νικητή βρήκε η αναμέτρηση τον Diego Lopez με ομόφωνη απόφαση (29-28 x3).

Απογοητευτική εμφάνιση από τον Smith, που ηττήθηκε από τον Dolidze που ούτε αυτός εντυπωσίασε


Roman Dolidze και Anthony Smith διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα της τελευταίας στιγμής, ο οποίος όμως δεν είχε το αναμενόμενο θέαμα και στο τέλος βρήκε νικητή τον Dolidze με ομόφωνη απόφαση (30-27, 29-28, 29-28).

Με διακοπή ηττήθηκε η Bueno Silva και τα υπόλοιπα αποτελέσματα

 


Στο γυναικείο fight της βραδιάς, μετά από έναν κοντινό πρώτο γύρο όπου η Mayra Bueno Silva ήταν οριακά καλύτερη, στον δεύτερο γύρο η Macy Chiasson πήγε τον αγώνα στο έδαφος και εκεί με έναν δολοφονικό αγκώνα έκοψε πολύ άσχημα την αντίπαλο της, με τον γιατρό να διακόπτει τον αγώνα λόγω αυτού το κοψιματος. Έτσι η Chiasson πήρε τη νίκη με Τεχνικο νοκ άουτ και θα βρεθεί στο νούμερο 3 της κατηγορίας, έχοντας πλέον βλέψεις για αγώνα τίτλου.

O Ian Garry ντύθηκε Charles Oliveira και κέρδισε καθαρά τον MVP


Η main card άνοιξε με ένα απ' τα πιο ενδιαφέρον ματσαρισματα της βραδιάς, αυτό ανάμεσα στο Ian Garry και τον Michael Page, το οποίο βρήκε νικητή τον Ιρλανδό Garry με ομόφωνη απόφαση (29-28 και οι τρεις κριτές). Και κανένας δεν θα περίμενε την εξέλιξη του αγώνα. 

UFC 303: Προγνωστικά


Τεράστιο το σημερινό event, απίστευτα θεαματική κάρτα, πάρα την ακύρωση του main event. Η διοργάνωση βάλθηκε να μας χαρίσει συγκινήσεις και θα το κάνει. Πάμε να δούμε τα ενδιαφέροντα ματσαρισματα και τις στοιχηματικες προτάσεις με μικρές αναλύσεις.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

PFL 6: Προγνωστικά


Σε λίγες ώρες ξεκινάει η κάρτα PFL 6, με κυρίως νέους μαχητές, που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά υπόσχεται καλό θέαμα και ίσως δούμε κάποια ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Παρακάτω ακολουθούν οι στοιχηματικες προτάσεις. Προτείνεται να χωριστούν σε δελτία απόδοσης 1.80-2.10. Τονίζεται ότι η κάρτα εμπεριέχει ρίσκο καθώς δεν υπάρχουν επαρκή δείγματα.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

UFC Saudi Arabia: Bobby th Reaper επέστρεψε στα ΚΟ σε μια πλούσια καρτα


Μια πανέμορφη κάρτα με πλούσιο θέαμα έλαβε μέρος στη Σαουδική Αραβία. Είχαμε εκπλήξεις, είχαμε νοκ άουτ, υποταγες, αρκετές πολύ κοντινές αποφάσεις που δίχασαν τους κριτές και κάθε οπαδό να απολαμβάνει κάθε στιγμή της κάρτας. 

UFC Saudi Arabia: Προγνωστικά


Σήμερα έχουμε μια κάρτα που δείχνει πιο ασφαλής για στοιχηματισμο απ' την προηγούμενη και αγώνες με καθαρό φαβορί. Πάμε να δούμε ξεχωριστά τους αγώνες που μας ενδιαφέρουν:

UFC Saudi Arabia: Τι θα δούμε


Σήμερα και σε φυσιολογικές ώρες Ελλάδας έχουμε επιτέλους μια καρτα με μεγάλα ονόματα και σίγουρα θα έχει αρκετό θέαμα.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

PFL 5: Προγνωστικά


Σε λίγες ώρες έχουμε μια όμορφη κάρτα στο PFL, η οποία έχει ήδη αναλυθεί και σήμερα θα δούμε τα καλά σημεία της βραδιάς. Τονίζεται ότι η αποδόσεις είναι από την Fonbet.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

PFL και Bellator το τέλειο ορεκτικό για το UFC


Το Σάββατο έχουμε μια πολλή όμορφη κάρτα στο UFC, αλλά όμορφους αγώνες έχουμε ολόκληρο το διήμερο της Παρασκευής και το Σάββατο, με την αρχή να γίνεται με το PFL την Παρασκευή και να συνεχίζουμε με το Bellator το Σάββατο. Ας δούμε αναλυτικά να ενδιαφέροντα ματσαρισματα.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Tank Davis: Και τώρα τι;


Ο Gervonta "The Tank" Davis έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο τελειώνοντας τον αήττητο έως τότε Frank Martin στον 8ο γύρο. Ποιο όμως είναι το μέλλον του;

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ποια τα δεδομένα για τον Khamzat Chimaev;


Ο Τσετσενος μαχητής με Σουηδική υπηκοότητα, Khamzat Chimaev, αναμενόταν να αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο στη Σαουδική Αραβία, στο main event μιας ιδιαίτερα εντυπωσιακής κάρτας, με τον Robert Whittaker, σε έναν από τους πιο πολυαναμενόμενους αγώνες της χρονιάς. Όμως, σχεδόν δέκα ημέρες πριν τον αγώνα αποσύρθηκε εξαιτίας πολλή σοβαρής ασθενειας, σύμφωνα με τον Dana White.  Τι ισχύει όμως για την περίπτωσή του;

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Tatsuro Taira: THE REAL DEAL


Μια μέτρια βραδιά για τα δεδομένα το UFC από άποψη θεάματος έκλεισε με μια νίκη λόγω τραυματισμού, σε έναν αγώνα που είχε καλό θέαμα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Perez vs Taira: Προγνωστικά


Επιστρέφουμε στο Apex αυτή τη βδομάδας με μια κάρτα που πιστεύω θα δούμε θέαμα, όμως στοιχηματικα δείχνει δύσκολα να προσεγγιστεί. Για αυτό τον λόγο προτείνεται εξ αρχής τα στοιχήματα να είναι με μικρότερο ποντάρισμα απ' τις προηγούμενες κάρτες. Τονίζεται ότι οι αποδόσεις είναι από τη stoiximan.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

UFC 303: Νέο main event και εκτός οριστικά ο Conor McGregor


Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και η μεγάλη επιστροφή του Conor McGregor θα αργήσει κι άλλο και δεν θα πραγματοποιηθεί στο UFC 303. Η κάρτα όμως παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα με τη νέα ανακοίνωση.

Της... ακύρωσης το καγκελο


Έκπληκτοι όλοι οι φίλαθλοι του MMA και ειδικότερα του UFC παρακολουθούν μια σειρά απο αρνητικά γεγονότα να λαμβάνουν μέρος. Πιο συγκεκριμένα η μία ακύρωση διαδέχεται την άλλη για τα επόμενα δύο events με φήμες να υπάρχουν σερί ακυρώσεων. Όλοι μας ευχόμαστε να είναι απλά φήμες και ίσως ένα trick της διοργάνωσης για να αυξήσει τις πωλήσεις, αν και η λογική λέει πως δεν το έχει ανάγκη. Τι συμβαίνει όμως;

ΣΟΚ στο UFC, εκτός ο Τσιμαεφ 10 μέρες πριν τον αγώνα


10 ημέρες πριν τον προγραμματισμένο και πολυαναμενόμενο αγώνα μεταξύ του Khamzat Chimaev και Robert Whittaker για τον επόμενο διεκδικητή τίτλου, ο Τσετσένος μαχητής αποσύρθηκε για αδιευκρίνιστη προς το παρόν αιτία. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν νέα ματσαρισματα.

Τι θα δούμε το Σάββατο στο UFC


Το Σάββατο που μας έρχεται έχουμε δεύτερο συνεχόμενο fight night, αυτή τη φορά στο Apex όμως, χωρίς θεατές, όπου συνηθίζεται οι κάρτες να είναι κάτω του μετρίου. Και αυτή τη φορά η κάρτα δεν εντυπωσιάζει, αλλά αναμένουμε αρκετό θέαμα.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Ανατροπή και πάλι με τον Conor McGregor;


Μια βδομάδα πριν ο αγώνας μεταξύ Conor  McGregor και Conor Chandler θεωρούνταν δεδομένος, έχοντας διαψεύσει όλες τις φήμες για ακύρωσή του. Τι ισχύει όμως σήμερα;

PFL 4: Προγνωστικά


Το μεγάλο event του PFL ξεκινάει αύριο και έχει πολύ μεγάλα ονόματα. Αρκετοί αγώνες δείχνουν να έχουν safe επιλογές και πάμε να δούμε μερικές από αυτές.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

PFL 4: Με πολύ μεγάλα ονόματα μεσοβδόμαδα


Το PFL επιστρέφει με ένα πολύ όμορφο event, το PFL 4, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου και θα έχει πολύ μεγάλα ονόματα με καλή καριέρα κυρίως στο UFC.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ο Nassourdine Imavov νίκησε με αμφισβητουμενο νοκ άουτ τον Jared Cannonier


Μετά από μια κάρτα γεμάτη θεαμα, με τελειώματα τόσο με νοκ άουτ (τα πρώτα με τα καινούργια γάντια), αλλά και με υποταγή και αφού είδαμε και αρκετά αουτσάιντερς να παίρνουν τη νίκη φτάσαμε στο πολυπόθητο main event μεταξύ του Jared Cannonier και του Nassourdine Imavov.

Cannonier vs Imavov: Προγνωστικά


Μια όμορφη κάρτα μας περιμένει σήμερα στο UFC, χωρίς τα πολύ μεγάλα ονόματα αλλά παρόλο που δεν περιμένω πολλά τελειώματα, θεωρώ πως θα δούμε θέαμα. Πάμε να δούμε τα σημεία που έχω επιλέξει.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Προγνωστικά τριημέρου


Όπως αναφέραμε, πολύ μεγάλοι αγώνες υπάρχουν σε διάφορες διοργανώσεις τόσο στο MMA, όσο και στο Muay Thai και στο Kick Boxing. Ας δούμε, λοιπόν, τα μεγάλα φαβορί και πώς μπορούμε να κινηθούμε στοιχηματικα.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ στα μαχητικά αθλήματα


Μεγάλα events έχουμε το προσεχές τριήμερο. ONE Championship, Glory, αλλά και νεότερες διοργανώσεις οπως KSW, LFA αλλά και το OKTAGON αναμένεται να μας χαρίσουν πανέμορφο θέαμα.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Τι γίνεται με τον Conor McGregor;


Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένας πραγματικός χαμός με τον Conor McGregor, αλλά και τον αγώνα του με τον Michael Chandler, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 29 Ιουνίου. Τι γίνεται όμως στην πραγματικότητα;

Τι θα δούμε το Σάββατο στο UFC


Μετά το πολύ μέτριο UFC 302, έχουμε μια κάρτα με ορισμένα ματσαρισματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Θα δούμε βετεράνους μαχητές που κάνουν ίσως μια τελευταία πορεία προς τον τίτλο, βετεράνους που προσπαθούν να κρατηθούν στη διοργάνωση, αλλά και νεαρούς μαχητές που ξεκινάνε να χτίζουν την καριέρα τους. Ποιοι μαχητές όμως τραβάνε τα βλέμματα;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

O Dana White δεν αναγνωρίζει τον Makhachev ως τον καλύτερο μαχητή


Σύμφωνα με τα επίσημα rankings, τόσο του UFC, όσο και μεγάλων ειδησεογραφικών site, όπως το ESPN, undisputed πρωταθλητής της lightweight κατηγορίας είναι ο καλύτερος pound for pound μαχητής στον κόσμο. Ο CEO του UFC, Dana White, έχει διαφορετική άποψη όμως.

Matchmaking μετά το UFC 302


Αισίως ολοκληρώθηκε το UFC 302, με το θέαμα ωστόσο να απογοητεύει το κοινό. Το main event έσωσε ότι μπορούσε, όπου Islam Makhachev και Dustin Porier μας χάρισαν μια μονομαχία που θα θυμόμαστε για καιρό. Ποια ματσαρισματα όμως προκύπτουν μετά το συγκεκριμένο event;

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

UFC 302 main event: Προγνωστικά

Και ερχόμαστε σε ένα φοβερό ματσαρισμα, ανάμεσα στον πρωταθλητή Islam Makhachev και τον διεκδικητή (για τρίτη φορά στην καριέρα του) Dustin Poirier.

UFC 302 co-main event: Προγνωστικά

Επιτέλους ένα fight με μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή την κάρτα και αυτό είναι το ματσαρισμα μεταξύ του πρώην πρωταθλητή Sean Strickland και του πρώην διεκδικητή Paulo Costa